07:17:25 26.04.2024
Stiri

FOTO // Marina Tauber, la depunerea mandatului de primar: „Partidul „ȘOR” va continua modernizarea tuturor localităților din raionul Orhei”

Partide/Comunicate 09.04.2019 12:02 Vizualizări787 Autor: Ziarul National
FOTO // Marina Tauber, la depunerea mandatului de primar: „Partidul „ȘOR” va continua modernizarea tuturor localităților din raionul Orhei”


Primarul comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, vicepreședinte al Partidului „ȘOR” și-a anunțat sătenii, în cadrul unei adunări de totalizare, că este nevoită să renunțe la mandatul de ales local, pentru că legea nu-i permite să-l cumuleze cu cel de deputat. Ea a dat asigurări că, împreună cu echipa partidului, va continua să dezvolte și să modernizeze nu doar comuna Jora de Mijloc și orașul Orhei, dar toate localitățile din raion.

Marina Tauber, aleasă deputat din partea circumscripției uninominale nr. 19 la scrutinul parlamentar din 24 februarie, a trecut în revistă realizările în fruntea comunei Jora de Mijloc în cele 10 luni de mandat.

„Grație susținerii dvs. am devenit deputat în Parlamentul R. Moldova. Acum, problemele și dorințele dvs. le pot reprezenta și apăra la un alt nivel, la nivel de stat. Dvs. ați fost punctul de reper pentru a schimba viitorul întregii comunități a satelor moldovenești. Dvs. ați fost învățătorii mei, pașii importanți în politică i-am făcut cu dvs., și mereu o să vă fiu recunoscătoare pentru emoțiile care le-am trăit și etapele prin care am trecut împreună”, s-a adresat Marina Tauber jorenilor și lopatnenilor.

Acesta le-a mulțumit localnicilor atât pentru susținerea acordată în mai 2018, când au ales-o în funcția de primar, dar și pentru cea oferită la alegerile parlamentare din 24 februarie. „Astăzi vă rog să fiți alături de mine în acest pas important și responsabil pentru noi toți. Anume comuna Jora de Mijloc a dat speranța tuturor satelor din circumscripția 19, din raionul Orhei, din R. Moldova, că localitățile rurale și locuitorii satelor moldovenești merită să trăiască în alte condiții, mult mai bune, mult mai dezvoltate”, a menționat Marina Tauber, citată de un comunicat al Partidului „ȘOR”.

„Acum un an am urcat în premieră pe această scenă, împreună cu liderul Partidului „ȘOR”, domnul Ilan Șor, pentru a vă îndemna să vă luați în mâini soarta întregii comune și a face alegerea pentru un viitor prosper al copiilor voștri și acest lucru ne-a reușit din plin. Aș vrea din tot sufletul să-i mulțumesc liderului nostru, Ilan Șor, pentru încrederea acordată, pentru posibilitate să fiu primarul dvs., oamenilor minunați și foarte dragi sufletului meu, pentru toată susținerea, pentru minuni și proiecte frumoase care au transformat - comuna noastră într-o comuna de vis, pentru posibilitatea să merg mai departe, să merg înainte, să fac mai mult pentru țara noastră și să prezint Partidul, Comuna Jora de Mijloc și satele din circumscripția 19 în Parlamentul R. Moldova”, a conchis Tauber.

În cadrul ședinței cu sătenii, deputatul Marina Tauber a anuțat că în funcția de primar interimar rămâne Sergiu Labliuc, cel care până acum și-a exercitat funcția pe viceprimar al comunei.

Amintim că Marina Tauber a fost aleasă în funcția de primar al comunei Jora de Mijloc la sfârșitul lunii mai 2018. „În doar câteva luni, aceasta, sprijinită de Ilan Șor a transformat localitatea într-un exemplu de dezvoltare a localităților rurale nu doar pentru Moldova, dar și întreaga regiune. În această perioadă la Jora de Mijloc au fost reparate drumurile, iluminate străzile, inițiate proiecte de îmbunătățire a infrastructurii culturale, au fost implementate proiecte sociale precum „Capitalul matern”, „magazinele sociale”, etc. Iar un proiect unic în toată Moldova, implementat la Jora de Mijloc a fost restabilirea colhozului „Comuna de vis”, se mai arată în comunicatul de presă al Partidului „ȘOR”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md