21:03:02 26.04.2024
Stiri

SPIONAJ CONJUGAL. Cameră video montată de soţ în BAIE pentru a-şi urmări SOŢIA, însă planul său a fost dejucat de .... cine nu trebuia

Știri 18.03.2019 17:00 Vizualizări1497 Autor: Ziarul National


SPIONAJ CONJUGAL. Cameră video montată de soţ în BAIE pentru a-şi urmări SOŢIA, însă planul său a fost dejucat de .... cine nu trebuia

Un bărbat din Brăila are dosar penal după ce a montat o cameră de supraveghere în baia apartamentului, dorind să îşi spioneze soţia, pe care o bănuia că îl înşeală. Dispozitivul a fost găsit, însă, de soacra acestuia, care a făcut plângere la Poliţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reclamaţia a fost depusă recent la Poliţie, de o femeie, care a găsit dispozitivul în baie, iar anchetatorii au făcut verificări şi au aflat că acesta fusese amplasat în baie de ginerele reclamantei, bărbatul având suspiciuni că soţia îl înşela.

„O astfel de faptă a fost sesizată la Poliţia Municipiului Brăila, de o femeie în vârstă de 52 de ani, care a găsit un dispozitiv electronic de supraveghere video confecţionat artizanal, montat în apartamentul său, în baie. Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că dispozitivul fusese montat de ginerele femeii, care bănuia că soţia sa are o relaţie extraconjugală şi că foloseşte în acest scop respectiva locuinţă. Ceea ce nu a avut în vedere bărbatul, însă, a fost faptul că în acest mod încalcă dreptul la viaţă privată al tuturor locatarilor casei, drept ocrotit şi prin legea penală”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

Conform legii, pentru infracţiunea de violare a vieţii private, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea de la o lună la 6 luni sau amendă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md