11:46:36 10.05.2024
Stiri

Programul folosit de cosmonauții NASA, implementat la Chișinău de către o companie din România

Economie 17.03.2019 15:56 Vizualizări2108 Autor: Ziarul National
Programul folosit de cosmonauții NASA, implementat la Chișinău de către o companie din România


Primul birou al Programului „Process Communication Model” (PCM) în R. Moldova”, folosit și de cosmonauții NASA, a fost lansat în această săptămână la Chișinău, o premieră pentru republica noastră de care pot beneficia companiile care vor să-și sporească eficiența echipelor.

Dana Tudor Tănase, reseller exclusiv PCM pentru Republica Moldova și fondator la „Creative & Bright”, a declarat în cadrul conferinței „Stay Tuned in HR & Business” că Programul „Process Communication Model” este potrivit pentru companii cu peste 50 de angajați și este soluția pentru echipe demotivate în care apar tot mai des conflicte și lupte de poziții, echipe care nu performează, sunt fragmentate, stresate și nu colaborează sau pentru nevoi punctuale cum ar fi creșterea abilităților de vânzare ale echipei sau creșterea eficienței la nivel de customer service.

Potrivit Danei Tudor Tănase, implementarea programului într-o companie are cinci etape – identificarea celor 6 tipuri de personalitate: Empatic, Perseverent, Promotor, Imaginator, Gânditor, Rebel și punctele forte ale fiecăreia; descoperirea și discutarea profilului individual și al profilului de echipă; identificarea nevoilor psihologice și factorii de motivare pentru fiecare tip de personalitate; manifestarea stresului și rezolvarea conflictelor pentru fiecare profil și matematica relațiilor: formula logică în care putem înțelege emoțiile și nevoile celor din jur, pornind de la comportamentele observabile.

La evenimentul de lansare a acestui program în R. Moldova a participat și Dumitru Prunariu, primul cosmonaut român care a zburat în spațiul cosmic și care a participat la misiunea Soiuz 40 din cadrul programului spațial „Intercosmos”. Dumitru Prunariu a vorbit și despre programul folosit de cosmonauții NASA – Process Communication Model și oportunitățile acestuia.

„Creative & Bright” este o companie de consultanță în business având capital românesc este specializată în crearea și implementarea unor programe ample de wellbeing, teambuilding și training. Clienții companiei sunt companii multinaționale din domenii precum finance-banking, FMCG, IT&C, Aututomotive, Agro, Pharma.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

09.05.2024 08:45 Ziarul National Nicolae Enciu // 9 mai - simbol al un...

07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md