13:24:27 26.04.2024
Stiri

Valorile de care se ghidează Valeriu Ghilețchi: „Unitatea este o forță creatoare imensă”

Partide/Comunicate 19.02.2019 12:01 Vizualizări1239 Autor: Ziarul National
Valorile de care se ghidează Valeriu Ghilețchi: „Unitatea este o forță creatoare imensă”


Vicepreședintele Parlamentului, candidat independent la alegerile parlamentare în circumscripția nr. 51, SUA/Canada, Valeriu Ghilețchi, a dezvăluit, într-un interviu pentru unimedia.info, la ce valori nu ar renunța niciodată.

„Nu aș renunța niciodată la integritate, la adevăr și la dragostea față de cetățeni și țară. Cred că anume aceste trei valori trebuie să definească orice deputat, orice funcționar public sau demnitar de stat. Despre aceste trei valori discutăm des și în cadrul Academiei pentru Integritate în Conducere, pe care am fondat-o acum trei ani. Țin foarte mult ca generațiile care vin din urmă să realizeze importanța acestor valori și să se ghideze de ele în orice activitate – publică sau privată”, a menționat candidatul la funcția de deputat.

Întrebat ce valori, în genere, ar trebui să stea la baza dezvoltării societății noastre, Valeriu Ghileţchi a declarat: „În general, dragostea și respectul față de aproapele nostru ar trebui să fie lumina care să ne ghideze prin viață. Atunci când te sacrifici, dai din ce ai tu mai bun pentru ca oamenii să fie mai fericiți și să trăiască mai bine, atunci ne mișcăm înainte. Acest sentiment de apartenență la un tot întreg îl simt și eu în activitatea mea publică, indiferent că vorbim despre activitatea mea de la Parlament sau despre cea din cadrul Bisericii”.

Acesta a mai adăugat că „astăzi mulți se divizează pe diferite criterii, se împart în diferite tabere sau, şi mai grav – împart cetățenii între ai voștri și ai noștri”.

„Însă, eu cred că unitatea este o forță creatoare imensă, de care, din păcate, mulți au uitat. N-am să obosesc să repet că avem mai multe lucruri care ne unesc, decât care ne despart și doar fiind uniți putem asigura o dezvoltare demnă societății noastre. Împreună facem Moldova mai bună!”, a conchis sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md