12:40:22 26.04.2024
Stiri

Blocul „ACUM” vrea să taie „sârma ghimpată” dintre R. Moldova și UE: „Suntem determinați să facem totul pentru ca în patru ani să fim pregătiți să depunem cererea de aderare la UE”

Partide/Comunicate 10.02.2019 17:36 Vizualizări2969 Autor: Ziarul National
Blocul „ACUM” vrea să taie „sârma ghimpată” dintre R. Moldova și UE: „Suntem determinați să facem totul pentru ca în patru ani să fim pregătiți să depunem cererea de aderare la UE”


Blocul „ACUM” „va tăia sârma ghimpată” dintre UE și R. Moldova, iar în patru ani va pregăti republica noastră să depună cerere de aderare la UE.

Înconjurați de sârmă ghimpată, membrii Blocului „ACUM” au organizat, la finele acestei săptămâni, un flashmob în fața Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, vrând să transmită mesajul că R. Moldova este astăzi izolată de Occident din cauza „acțiunilor iresponsabile ale acestei guvernări”.

Printre acestea se numără, spun cei de la „ACUM”, „instalarea unui guvern nocturn din transfugi și trădători aflați la cheremul uzurpatorului, distorsionarea sistemului electoral în favoarea binomului PD-PSRM, acoperirea celor care au furat un miliard din buzunarele cetățenilor, violarea principiilor fundamentale ale democrației prin invalidarea alegerilor din Chișinău, brutalizarea celor șapte profesori prin deportarea lor în stil NKVD-ist au făcut ca Uniunea Europeană să bată alarma și să retragă asistența bilaterală și financiară pentru țara noastră”.

La finalul evenimentului, membrii ACUM au tăiat simbolic sârma ghimpată: „Suntem determinați să facem totul pentru ca în patruani să fim pregătiți să depunem cererea de aderare la UE. Vom rupe sârma ghimpată nu doar metaforic, ci și la propriu”.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md