23:58:30 26.04.2024
Stiri

Plahotniuc, la întâlnirile electorale: „Pe mine mă bucură că CEREŢI, voi doar să cereţi de la cei care fac”

Partide/Comunicate 08.02.2019 17:21 Vizualizări1530 Autor: Ziarul National
Plahotniuc, la întâlnirile electorale: „Pe mine mă bucură că CEREŢI, voi doar să cereţi de la cei care fac”


„O țară puternică are la bază sate dezvoltate. Atragerea investițiilor în scopul impulsionării economiei localităților va fi printre prioritățile de viitor ale Partidului Democrat (PD)”, a declarat liderul formațiunii Vlad Plahotniuc, în cadrul unor întrevederi cu locuitorii din Micleușeni și Dolna, raionul Strășeni, şi cu cei din Cioreşti, raionul Nisporeni.

Sătenii l-au informat pe candidatul PD în circumscripția nr. 17 despre problemele cu care se confruntă localitățile lor.

La Micleușeni, Vlad Plahotniuc a menționat că atragerea investițiilor în scopul impulsionării economiei localităților, pentru a crea noi locuri de muncă, va fi printre prioritățile pentru perioada ce urmează. „O țară puternică are la bază sate dezvoltate. Noi ne-am propus ca aici, în zona acesta, în circumscripția Nisporeni-Străşeni, să aducem investiţii şi să creăm locuri de muncă – în textile, cablaje sau alt tip de activitate. Nimeni nu poate combate faptul că noi, dacă promitem, noi facem”, a afirmat Vlad Plahotniuc.

Salubrizarea localităților este o altă prioritate care se află în vizorul democratului. „Noi am decis să creăm o agenție de salubritate naţională. Cunoaștem problema, avem planuri și viziuni cum să o rezolvăm”, a subliniat Plahotniuc în discuțiile cu locuitorii de la Dolna.

Locuitorii din satul Dolna își doresc modernizarea infrastructurii și valorificarea potențialului turistic al localității. „În fiecare an o să aducem mai mulți bani, iar în calitate de candidat pe circumscripție o să am grijă de aceste sate. Iar ce vom realiza o să decidem împreună aici. Pe mine mă bucură că cereţi, voi doar să cereţi de la cei care fac", le-a mai spus liderul PDM.

Ajuns şi în satul Cioreşti, din raionul Nisporeni, oamenii l-au rugat pe Plahotniuc să sprijine mai mult pe producătorii locali. Sătenii au precizat că-și doresc un centru de procesare a produselor agricole. „Noi am venit să facem treabă bună şi o să facem”, a punctat Vlad Plahotniuc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md