00:51:54 27.04.2024
Stiri

FOTO // Gaburici le-a purtat NOROC la doi atleți din R. Moldova? La o zi de la întâlnire cu acesta, sportivii au cucerit medaliile de AUR

Partide/Comunicate 06.02.2019 15:00 Vizualizări731 Autor: Ziarul National
FOTO // Gaburici le-a purtat NOROC la doi atleți din R. Moldova? La o zi de la întâlnire cu acesta, sportivii au cucerit medaliile de AUR facebook


Candidatul la alegerile parlamentare în circumscripția 31 (Chișinău), Chiril Gaburici, le-a purtat noroc la doi atleți din R. Moldova. La doar o zi după întâlnirea cu aceștia, ambii au cucerit medaliile de aur la Campionatul R. Moldova de atletism.

„Vreau să încep ziua cu oameni deosebiți de la Ciocana, oameni deosebiți din Moldova. Sergiu și sora lui, Zalina Marghiev, au ocupat locul 1 la proba aruncarea ciocanului, în cadrul Campionatului R. Moldova de atletism în sală. Am mers la ei cu o zi înainte să le urez succes și am cunoscut-o pe mama lor, Alexandra, cu care am avut o discuție foarte caldă”, a scris acesta pe Facebook.

Ministrul degrevat al Economiei și Infrastructurii s-a referit și la crearea condișiilor mai bune pentru pregătirea sportivilor. „Știu că este mult de muncit, știu că R. Moldova trebuie să își susțină sportivii și campionii, iar construcția „Chișinău Arena” este un pas mare în crearea condițiilor bune pentru acest domeniu. Vreau să urez multă sănătate, putere de muncă, rezistență și curaj familiei Marghiev”, a adăugat acesta.

De asemenea, Chiril Gaburici anunță pe pagina sa de Facebook că merge din casă în casă, iar oamenii vor să audă de la el ce are de gând să facă dacă va ajunge deputat. „Este foarte plăcut când la tine acasă vine candidatul tău. Cu zâmbetul lui ne-a încălzit și ne-a umplut de speranțe”, a scris o locuitoare a capitalei, care l-a primit în casă pe ministrul Economiei și Infrastructurii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md