00:37:37 27.04.2024
Stiri

VIDEO // PL s-a lansat în campania electorală într-o localitate de pe malul Prutului: „A venit timpul să dăm jos regimul oligarhic și să nu permitem venirea altor oligarhi - Țopa-Năstase”

Partide/Comunicate 03.02.2019 18:37 Vizualizări1298 Autor: Ziarul National
VIDEO // PL s-a lansat în campania electorală într-o localitate de pe malul Prutului: „A venit timpul să dăm jos regimul oligarhic și să nu permitem venirea altor oligarhi - Țopa-Năstase” captură video


Partidul Liberal (PL) s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Evenimentul a avut loc într-un loc simbolic, chiar pe malul Prutului, în satul Frăsinești din raionul Ungheni.

Cu drapele tricolore și pancarte unioniste, zeci de oameni au venit la lansarea în campanie a partidului unionist. Evenimentul a fost deschis cu muzica proromânească a maestrului Tudor Ungureanu, conducătorul Ansamblului „Ștefan Vodă”.

Președintele PL, Dorin Chirtoacă, a declarat că mesajul principal al formațiunii în campania electorală este Unirea cu România.

„Acum a venit timpul să spargem gheața la nivelul întregii R. Moldova, să dăm jos regimul oligarhic, să nu permitem venirea altor oligarhi, cum ar fi Țopa-Năstase, și să construim Unirea pas cu pas. Unirea este singura cale prin care se poate ajunge la o viață mai bună pentru toți cetățenii R. Moldova”, a declarat Chirtoacă.

La eveniment au ținut discursuri mai mulți fruntași ai partidului, dar și președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi.

„În primul rând, noi suntem români prin definiție. Suntem români prin neam, prin sânge, prin istorie. Pe lângă asta, vorbim și de avantajele economice, avantajele de infrastructură și libertate. Am știut să lăsăm orgoliile deoparte, pentru a putea spune ferm și clar - Unirea trebuie să o facem în Parlament! Unioniștii trebuie să aibă vocea lor în Parlament. Doar asta ne va salva”, a afirmat Vlad Bilețchi.

La final, sub muzica lui Tudor Ungureanu, unioniștii au dansat Hora Unirii, chiar pe malul Prutului.

Partidul Liberal va figura al 15-lea în buletinul de vot de pe circumscripția națională.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md