01:42:21 08.05.2024
Stiri

Partidul Politic „ȘOR” îl acuză pe Năstase de organizarea unei acțiuni de DISCREDITARE a formațiunii

Partide/Comunicate 30.01.2019 19:22 Vizualizări1423 Autor: Ziarul National
Partidul Politic „ȘOR” îl acuză pe Năstase de organizarea unei acțiuni de DISCREDITARE a formațiunii


Copreședintele Blocului „ACUM”, Andrei Năstase, este acuzat că ar sta în spatele unei acțiuni de discreditare Partidului Politic „ȘOR”. Mai exact, formațiunea condusă de Ilan Șor nu exclude că anume Năstase ar fi organizat colectarea „semnăturilor” unor persoane decedate în favoarea candidatului Partidului „ȘOR” în circumscripția nr. 33 Chișinău, unde concurează și președintele PPDA.

Purtătoarea de cuvânt a Partidului „ȘOR”, Alina Șargu, a menționat într-o conferință de presă că formațiunea are înregistrați 50 de candidați în circumscripțiile uninominale și doar în cea în care candidează și Năstase au fost descoperite astfel de semnături.

Potrivit Alinei Șargu, e greu de crezut că ar putea fi vorba de o simplă coincidență. „Oare nu vă pare suspicios că acest lucru s-a întâmplat anume acolo unde contracandidat este Andrei Năstase? Noi am inițiat o investigație internă și nu excludem că unii membri ai echipei de colectare a semnăturilor au jucat mână în mână cu Andrei Năstase. Aceste semnături au fost special incluse în lista candidatului nostru”, a spus acesta.

Partidul „ȘOR” califică aceste acțiuni ca fiind un „joc politic murdar”. „Catalogăm acest lucru ca un complot, un joc politic murdar inițiat de Andrei Năstase. Noi vom depista cine din echipa de colectare a înfiltrat semnăturile unor persoane decedate. Noi regretăm acest lucru”, a subliniat Șargu.

De asemenea, reprezentanții Partidului „ȘOR” au declarat că au fost înregistrate cazuri când reprezentanți ai altor partide colectau semnături în favoarea candidaților lor, spunând că sunt de la formațiunea lui Ilan Șor.

Sursa citată a mai adăugat că Partidul „ȘOR” are în prezent peste 60 de mii de membri și 50 de candidați în circumscripțiile uninominale. În total, aceștia au colectat peste 40 de mii de semnături pentru a candida în circumscripții.

Andrei Năstase nu a comentat acuzațiile reprezentanților acestui partid.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md