23:09:12 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Ilan Șor este convins că PSRM este un „spoiler” pentru Partidul „ȘOR”: „Socialiștii pălăvrăgesc despre socialism, iar noi îl construim”

Partide/Comunicate 25.01.2019 12:38 Vizualizări1653 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ilan Șor este convins că PSRM este un „spoiler” pentru Partidul „ȘOR”: „Socialiștii pălăvrăgesc despre socialism, iar noi îl construim”


„După opt ani în care nu a realizat nimic și nu și-a îndeplinit nicio promisiune electorală, chiar dacă a avut șansa să o facă, Partidul Socialiștilor, care este în pragul unei înfrângeri usturătoare la alegerile parlamentare, a lansat un atac nedemn la adresa altor formațiuni politice, în special a Partidului „ȘOR”. Motivul acestui comportament este explicat prin faptul că Partidul „ȘOR”, fără a avea pârghii politice și administrative, a demonstrat prin fapte cum lucrurile pot fi schimbate în bine”, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

Potrivit lui Șor, PSRM caută vinovați în alte partide, dar nu vede că adepții săi nu-l mai susțin pentru că nu a realizat nimic din ce a promis. „Noi lucrăm fără a avea pârghiile puterii. În trei ani, practic, am reconstruit un oraș și realizăm lucrurile necesare pentru oameni. PSRM a obținut peste 50 de mandate de primar la alegeri, dar în nicio localitate nu se poate lăuda cu rezultate- nici majorarea bugetului, nici drumuri, nici proiecte sociale. Nu este din cauza primarilor, dar pentru că PSRM nu-și îndeplinește promisiunile și nu poartă responsabilitatea politică pentru aceste promisiuni”, a menționat Ilan Șor.

În această situație, potrivit lui Ilan Șor, PSRM vede în Partidul „ȘOR” principalul său rival la alegerile parlamentare „Partidul „ȘOR” care „a demonstrat prin exemple concrete la Orhei și Jora de Mijloc cum se face acest lucru”. „PSRM înțelege că Partidul „ȘOR” nu prin cuvinte, dar prin fapte implementează agenda socialistă – compensarea tarifelor, transport gratuit , deschiderea colhozurilor, optăm pentru fabrici și întreprinderi de stat. Partidul „ȘOR” construiește adevăratul socialism în Moldova”, a remarcat Ilan Șor.

În acest context, liderul Partidului „ȘOR” a parafrazat un slogan electoral din Ucraina – „Вони балакають, Вона працює” a cărui idee este că în timp ce unii pălăvrăgesc, alții lucrează. „Așa este și în cazul nostru cu socialiștii. Ei se numesc socialiști, vorbesc despre socialism, iar noi îl construim pas cu pas în întreaga țară”, a explicat Șor.

Mai mult, Șor a afirmat că PSRM este un „spoiler” al Partidului „ȘOR”. „În timp ce noi lucrăm, ei poartă pancarte și strigă să ei sunt socialiști. Dar cu asta se termină totul. Noi avem o altă abordare, care este mult mai potrivită și apreciată de cetățeni. Astăzi Partidul „ȘOR” lucrează cu oamenii în localități, rezolvă problemele oamenilor, îi ajută și face ceea ce trebuie să facă”, a adăugat acesta.

Sursa citată a subliniat că și în continuare va purta răspundere pentru toate declarațiile și promisiunile enunțate. „Oamenii știu că eu mă țin de cuvânt și port răspundere pentru cuvintele mele. Datorită susținerii puternice din partea oamenilor, suntem și mai motivați să mergem înainte. Vom forma guvernarea și vom construi o Moldovă în care fiecare cetățean să se simtă confortabil. Voi asigura un asemenea nivel de viață pentru oameni, la care visează mulți. Sunt sigur de asta”, a conchis Ilan Șor, care și-a lansat partidul în campania electorală.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md