07:40:36 26.04.2024
Stiri

FOTO // Transformare totală a unui star american!

Monden 25.01.2019 18:19 Vizualizări2854 Autor: Ziarul National
FOTO // Transformare totală a unui star american! Sursa: ciao.ro


Celebrul actor e total transformat în momentul de față!

Mai multe imagini cu John Travolta fără perucă i-au luat pe fani prin surprindere. Starul de la Hollywood a decis să își schimbe look-ul într-un mod radical.

Deși folosea o perucă voluminoasă care să-i ascundă lipsa podoabei capilare, în cea mai recentă imagine pe care a împărtășit-o cu fanii săi, actorul apare ras în cap.
Este pentru prima oară când John Travolta alege un asemenea look, fiind și unul natural, pentru că nu se mai ascunde cu ajutorul unei peruci. Mulți internauți l-au felicitat pe celebrul actor pentru curaj, odată ce a fost publicată imaginea pe contul său de Instagram. Totodată, el a fost apreciat că și-a acceptat, în sfârșit, problema legată de calviție.

Timp de foarte mulți ani, celebrul actor folosea o perucă destul de voluminoasă, încât să își păstreze apariția de altădată. Odată cu trecerea anilor, însă, a chelit tot mai mult și a încercat să mascheze acest lucru prin diverse trucuri. Schimbarea sa de la început de an a fost primită foarte bine de către toată lumea.

Actorul de 64 de ani s-a pozat la începutul lunii ianuarie și apare ras în cap. Acesta își îmbrățișează noua apariție, pentru că nu mai folosește o perucă, fiind însă îmbrăcat la patru ace, cu frac și papion. În fotografie el apare împreună cu fiica sa, Ella, în vârstă de 18 ani.

Celebrul actor și-a lăsat și barbă pe lângă faptul că s-a tuns zero. S-ar părea că transformarea radicală este strâns legată și de cariera starului. El va opta pentru noua frizură în următoarele filme în care își va face apariția.

Este vorba despre filme precum „The Poison Rose”, „Moose” și „Trading Paint”. În ultimii ani, John Travolta a apelat de foarte multe ori la mese sau chiar la implanturi de păr și nu a ascuns faptul că a mai chelit.

Sursa: ciao.ro


Stiri relevante
01.11.2014 10:23 3404 VIDEO // TRANSFORMARE uimitoare

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md