19:38:14 26.04.2024
Stiri

Lidera tineretului liberal-democrat spune că vrea să vadă în Parlament „oameni care au trecut prin FILTRELE vremii, nu cele desenate”

Partide/Comunicate 14.01.2019 16:00 Vizualizări977 Autor: Ziarul National
Lidera tineretului liberal-democrat spune că vrea să vadă în Parlament „oameni care au trecut prin FILTRELE vremii, nu cele desenate” facebook


Președinta Organizației de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Anastasia Cojocari, crede că în Parlament ar trebui să ajungă „oameni „care au trecut prin filtrele vremii, nu desenate, nu trecute prin blat și ghidate de interes”. În opinia acesteia, acești oameni sunt Alexandru Bujorean, Gheorghe Raileanu, Silviu Ioniță sau Iurie Craciuneac, care nu au fost acceptați să candideze din partea Blocului „ACUM”.

„Eu vreau ca în Parlamentul R. Moldova să mă reprezinte oameni onești, care și-au demonstrat în timp corectitudinea, fidelitatea, integritatea și faptul că nu se vând. Eu vreau ca în Parlamentul R. Moldova să mă reprezinte oameni care au trecut prin filtrele vremii, nu desenate, nu trecute prin blat și ghidate interes. Eu vreau ca în Parlamentul R. Moldova să mă reprezinte cei mai buni, cei mai pregătiți și cei mai competenți deputați și nu cei care au fost selectați după principiul „Rău / Bun, da-i de-al nostru”. Eu vreau ca în Parlamentul R. Moldova să mă reprezinte oameni ca Alexandru Bujorean, Gheorghe Răileanu, Silviu Ioniță, Iurie Craciuneac, fie ei și independenți, dar care au dovedit în timp că sunt adevărați iubitori ai neamului”, a scris acesta pe Facebook.

Anastasia Cojocari a mai adăugat că unii politicieni nu ar trebui să se creadă în „întruchiparea lui Dumnezeu pe pământ”.

„ACUM R. Moldova are nevoie de o clasă politică sănătoasă. ACUM unii trebuie să înțeleagă că sunt niște „simpli actori politici” și nu întruchiparea lui Dumnezeu pe pământ. ACUM, cât încă nu-i târziu, unii trebuie să renunțe la principiul „cine nu-i cu noi, e împotriva poporului”, or am văzut că aroganța și îngâmfarea în politică nu i-a dus pe „mulți” la bine. Будь проще и люди к тебе потянутся!”, a mai adăugat Cojocari.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md