12:12:10 26.04.2024
Stiri

Gheorghe Petic ar putea fi inclus în lista națională a Blocului „ACUM”: Un lider PPDA anunță că merge la ANI pentru a solicita certificat de integritate pentru activistul de la Ungheni

Partide/Comunicate 28.12.2018 12:25 Vizualizări3762 Autor: Ziarul National
Gheorghe Petic ar putea fi inclus în lista națională a Blocului „ACUM”: Un lider PPDA anunță că merge la ANI pentru a solicita certificat de integritate pentru activistul de la Ungheni


Colegii din Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) intenționează să obțină un certificat de integritate pentru Gheorghe Petic de la Autoritatea Națională de Integritate (ANI).

Ulterior, Petic, aflat acum în arest, ar putea depune documentele la Comisia Electorală Centrală pentru a candida pe lista Blocului „ACUM” din circumscripția națională.

„Azi depunem la ANI solicitarea pentru obținerea certificatului de integritate pentru prietenul nostru, deținutul politic Gheorghe Petic. În scurt timp vom cere ca judecătorul să-i permită să vină personal pentru a ridica acest certificat și să depună actele la CEC pentru a fi inclus pe lista națională a blocului ACUM”, a anunțat Alexandru Slusari pe Facebook, care este al treilea în lista Blocului „ACUM”, depusă la autoritatea electorale căntrală.

Menționăm că Gheorghe Petic a fost reținut acum două luni, fiind bănuit de viol, după ce cazul a fost reclamat la Poliție de către o femeie din Ungheni. Petic pledează nevinovat și spune că acest dosar este unul pornit la comanda actualei guvernări, după ce a dezvăluit schemele de contrabandă cu țigări de la frontiera moldo-română.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md