17:00:40 26.04.2024
Stiri

Renato Usatîi ar putea REVENI la Chișinău să înscrie „Partidul Nostru” în cursa electorală: „Avem CONFIRMARE DOCUMENTATĂ”

Partide/Comunicate 28.12.2018 13:46 Vizualizări1300 Autor: Ziarul National
Renato Usatîi ar putea REVENI la Chișinău să înscrie „Partidul Nostru” în cursa electorală: „Avem CONFIRMARE DOCUMENTATĂ” deschide.md


Președintele Igor Dodon nu exclude faptul că fostul său partener politic, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, ar putea veni la Chișinău să se înscrie în cursa electorală pentru alegerile parlamentare.

Cu toate acestea, Dodon nu vrea niciun parteneriat cu „Partidul Nostru” a lui Usatîi sau cu Partidul Comuniștilor din R. Moldova (PCRM), deoarece acestea ar fi formațiuni „spoiler”.

„Eu lui Vladimir Nicolaevici îi zic bravo, dar el încearcă să-mi dea cu măciuca în cap. Despre ce să discut cu Vladimir Nicolaevici? Cu Renato Usatîi cu atât mai mult, mai ales după declarațiile făcute de el. Sunt deplasate. Aceste două formațiunii politice, plus încă un partid, au rolul de spoiler. Vor să rupă din votul socialiștilor. Cine coordonează asta? Cei care nu vor ca PSRM să ia majoritatea. Căutați-i și îi veți găsi”, a precizat Dodon ieri-seară, în cadrul unei emisiuni televizate.

De asemenea, acesta spune că este pregătit și pentru scenariul ca lui Renato Usatîi să i se permită să participe la alegerile parlamentare. „Noi luăm în calcul toate opțiunile, avem deja experiență. Avem confirmarea documentată că Usatîi se roagă să fie iertat și va veni să se ocupe doar de Dodon și o să fie cu nanu până la urmă. Toate lucrurile sunt documentate. Vă amintiți că, în 2015, la alegerile locale, a apărut și în două săptămâni a înregistrat partidul ca să ne facă concurență nouă. Asta s-a întâmplat după ce am câștigat la alegerile parlamentare și scrutinul din Găgăuzia. Totul este posibil. Noi ne pregătim pentru orice scenariu”, a conchis Dodon.

De menționat că Renato Usatîi este anunțat în căutare de organele de drept din R. Moldova. Actualmente, acesta se află la Moscova și urmează să anunțe, în după-amiaza zilei de astăzi, cum va proceda cu partidul său la alegerile parlamentare din februarie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md