02:05:10 27.04.2024
Stiri

Nimeni nu îl crede atunci când își dezvăluie vârsta din buletin. Cum reușește acest bărbat să arate ca un adolescent?

Știri 28.12.2018 15:01 Vizualizări2213 Autor: Ziarul National
Nimeni nu îl crede atunci când își dezvăluie vârsta din buletin. Cum reușește acest bărbat să arate ca un adolescent? sursa: google.ro


Tristan Lee reușește să uimească toată lumea atunci când își dezvăluie vârsta din buletin. Deși arată și se simte ca un adolescent, bărbatul a depășit de multă vreme această perioadă a vieții, dar a găsit modalitatea prin care să prevină îmbătrânirea și să se mențină tânăr.

Tristan Lee îi învață pe cei din jurul său cum să se păstreze tineri și sănătoși, iar jobul său este unul foarte bine plătit. Bărbatul câștigă 300 de lire sterline pe lună pentru sesiuni individuale în care le oferă oamenilor sfaturi și de multe ori este nevoit să facă naveta între SUA și Londra.

Nimeni nu îl crede atunci când își dezvăluie vârsta din buletin

Tristan Lee are 47 de ani, dar nimeni nu îl crede atunci când își dezvăluie vârsta din buletin. Pentru că arată ca un adolescent, bărbatului îi este cerut de multe ori actul de identitate, mai ales atunci când cumpără băuturi alcoolice.

„Cineva mi-a cerut săptămâna trecută buletinul atunci când am vrut să cumpăr o sticlă de vin. De fiecare dată se întâmplă asta și cred mereu că e ultima oară, dar e foarte distractiv”, a povestit Tristan Lee, potrivit thesun.co.uk.

Pentru a-și păstra aspectul tânăr, Tristan Lee are foarte mare grijă de pielea sa. Acest obicei îl are încă din adolescență, atunci când s-a confruntat cu acneea. De la vârsta de 16 ani, Tristan își curăță tenul atât dimineața cât și seara pentru a ține sub control excesul de sebum.

„Am fost mereu un subiect de glume pentru că atunci când aveam 18 ani arătam de șapte. Era puțin deranjant pentru că nimeni nu mă lua în serios, credeau că sunt un copil, chiar și atunci când aveam 20 de ani. Cu cât am înaintat în vârstă, cu atât a devenit mai amuzant. Când am împlinit 40 de ani m-am întâlnit cu colegii pe care nu îi mai văzusem de 24 de ani. Oamenii au fost șocați și îmi spuneau: „Dumnezeule, nu te-ai schimbat deloc!“. Atunci m-am gândit că poate ar trebui să fac ceva cu asta, să ajut oamenii”, a spus Tristan Lee.



Folosindu-se de aspectul său mereu tânăr, bărbatul a pus pe picioare o afacere și reușește să îi motiveze și pe ceilalți să îi urmeze exemplul. Majoritatea clienților săi apelează la el pentru a pierde kilogramele în plus sau pentru a cunoaște tehnici împotriva îmbătrânirii.

Tristan Lee recunoaște că aspectul său se datorează dietei sănătoase, sportului, ritualurilor pe care le respectă când vine vorba despre îngrijirea pielii, dar și tratamentelor cu Botox.

„În urmă cu patru sau cinci ani am observat câteva riduri de expresie. Așa că am apelat la tratamentul cu Botox, dar doar o dată pe an și numai jumătate din cantitatea pe care ceilalți o folosesc pentru că vreau să am un aspect fresh, nu înghețat”, a povestit Tristan Lee.

Pentru cei care îi cer tot timpul sfatul, Tristan Lee are o serie de recomandări. Mai exact, acesta îi îndeamnă pe oameni să se îmbrace adecvat vârstei, să apeleze la dans pentru a elimina stresul, să se distreze, să folosească produse cu SPF, să își îngrijească pielea, să fie vegetarieni, să facă sport, să aibă alături prieteni, să încerce mereu ceva nou, să se odihnească suficient, să nu țină diete stricte și să nu apeleze la chirurgia plastică.

Sursa: avantaje.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md