15:41:50 26.04.2024
Stiri

AVERTISMENTUL lui Ilan Șor pentru președintele Dodon: „Sunteți gata să spuneți că nu există oameni în lume care v-au CUMPĂRAT? Gândiți-vă bine înainte să afirmați asta”

Partide/Comunicate 24.12.2018 12:00 Vizualizări15967 Autor: Ziarul National
AVERTISMENTUL lui Ilan Șor pentru președintele Dodon: „Sunteți gata să spuneți că nu există oameni în lume care v-au CUMPĂRAT? Gândiți-vă bine înainte să afirmați asta” jurnal.md


Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, primite noi dezvăluiri despre președintele Igor Dodon, în cazul în care acesta va continua să afirme că „nimeni în lume nu l-a cumpărat” și că și-a agonisit averea pe căi legale. Această declarație a fost făcută după ce șeful statului a declarat că „ar fi foarte straniu” dacă Ilan Șor va obține certificatul de integritate și va participa la alegerile parlamentare din februarie 2019.

„Zilele trecute, Igor Dodon s-a îndoit de faptul că pot obține un certificat de integritate. Cică, dacă eu îl voi primi, înseamnă că ceva nu este în regulă cu alegerile. Pentru mine este ciudat că Dodon însuși a primit un certificat de integritate. Dânsul nu a făcut niciodată afaceri, întreaga sa viață a lucrat ca funcționar public, primind mai mult decât un salariu modest al unui funcționar guvernamental. În același timp, el locuiește într-un conac luxos, cu o suprafață de peste 400 de metri pătrați. De asemenea, el reușește să doneze PSRM sume care depășesc cu mult bugetul anual al familiei sale. Toate acestea nu l-au împiedicat pe Dodon să obțină un certificat de integritate și chiar să câștige alegerile prezidențiale. Din anumite motive, nu avea nicio întrebare că ceva nu a fost în regulă la alegeri”, a reacționat Șor pe pagina sa de Facebook.

În continuare, Șor spune că a făcut afaceri de la 17 ani și că dânsul „nu poate fi cumpărat” de nimeni, spre deosebire de șeful statului. „Nimeni din lume nu poate spune că mi-a dat mită, că m-a mituit. Sunteți gata, domnule Dodon, să spuneți că nu există oameni în lume care să vă fi cumpărat? Gândiți-vă cu atenție înainte să afirmați asta. Vă recomand să nu exercitați influență asupra activității Comisiei de Integritate”, a adăugat Șor.

Anterior, Ilan Șor, condamnat de prima instanță la șapte ani și jumătate de închisoare pentru implicare în furtul miliardului, a declarat că ar fi finanțat la greu socialiștii și pe Igor Dodon, atunci când ultimul a candidat la Primăria Chișinău.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md