08:38:16 26.04.2024
Stiri

Un doctor în științe din R. Moldova anunță că va candida independent la parlamentarele din februarie: S-ar putea „bate” cu Țuțu într-o circumscripție

Partide/Comunicate 18.12.2018 15:29 Vizualizări4134 Autor: Ziarul National
Un doctor în științe din R. Moldova anunță că va candida independent la parlamentarele din februarie: S-ar putea „bate” cu Țuțu într-o circumscripție


Doctorul în științe Gheorghe Costandachi este decis să candideze la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Costandachi a făcut acest anunț pe blogul său, unde a publicat mai multe documente „care îmi permit liber și curat să candidez”.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, Gheorghe Costandachi a afirmat că va candida independent la parlamentare, dar deocamdată nu a ales circumscripția în care se va înscrie.

„Am două alternative - circumscripția nr. 33 și nr. 28 din Chișinău. Cea cu nr. 33 include Sângera, Băcioi, Codru, Durlești și Trușeni, iar nr. 28 - sectorul Râșcani și Poșta Veche. Dar cred că o să merg în circumscripția nr. 33, acolo unde va fi și Constantin Țuțu de la Partidul Democrat”, ne-a spus Costandachi.

Menționăm că și interpreta Maria Stoianov și-a anunțat intenția de a candida ca independent la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în circumscripția Strășeni.


Stiri relevante

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md