12:15:34 06.05.2024
Stiri

A PLECAT din PRO TV, iar acum s-a aflat ADEVĂRATUL MOTIV

Monden 20.08.2015 17:58 Vizualizări2317 Autor: Ziarul National
A PLECAT din PRO TV, iar acum s-a aflat ADEVĂRATUL MOTIV


Doina Gradea a condus timp de 10 ani postul ProTV Internațional. Însă a lucrat pentru grupul media încă din 1992. În anii '90 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu și apoi Corporate Affairs al companiilor conduse de acesta. Anul trecut, Doina Gradea a încheiat colaborarea cu postul din Pache Protopopescu, iar acum a trecut la o serie de dezvăluiri senzaționale despre vedetele postului, dar și despre oamenii care îl conduc în prezent.

După ce a promis că ne va spune care este salariul Andreei Esca, într-un episod doi al acestei serii de dezvăluiri, fosta șefă a ProTv Internațional vorbește despre plecarea lui Florin Călinescu, pe care îl nominalizează drept cel mai mare om de televiziune din România, de după '90.


„A părăsit PRO TV în 2001 din cauza principiilor lui. Nu a acceptat pur și simplu să fie coleg la PRO TV cu Adrian Păunescu care avea și el emisiune pe atunci. Nu putea să înțeleagă dincolo de întelegerea lui a lucrurilor și a evenimentelor. Și-a lăsat PRO TV cu tristețe și cu speranța că el oriunde s-ar duce va fi la fel de mare. Plecarea lui Călinescu de la PRO TV a fost o mare lecție pentru oricine își închipuie că e de neînlocuit în orice domeniu, fie el și televiziune. Nu a mai reușit niciodată ce a făcut el la PRO TV. Însă rămâne cel mai mare om de televiziune de după 1990. Cu bune și rele", a scris Doinea Gradea pe oaresuntunporc.ro.

Fosta șefă a ProTV Internațional a povestit și cum a văzut lideri politici importanți ai momentului - Adrian Năstase sau Emil Constantinescu (președintele României pe vremea când Călinescu făcea „Chestiunea Zilei") - care aveau emoții în fața celebrului prezentator.

Doinea Gradea a povestit și un episod petrecut la un meci al Stelei, când microbiștii au încetat să mai privească spectacolul de pe teren atunci când l-au văzut pe Florin Călinescu într-o lojă. Se uitau la el, prezentatorul le-a făcut cu mâna și a spus: „Cred că, dacă aș candida la Președinție, aș caștiga. Mă bag?".

„Oh, și era sa uit! Avea salariu uriaș, poate cel mai mare din România", a încheiat Gradea.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md