18:26:32 07.05.2024
Stiri

Un fondator al Convenției Euro-Unioniste susține că nu mai este invitat la Jurnal TV după ce „și-a permis” să-l CRITICE pe Năstase

Partide/Comunicate 04.12.2018 10:10 Vizualizări2246 Autor: Ziarul National
Un fondator al Convenției Euro-Unioniste susține că nu mai este invitat la Jurnal TV după ce „și-a permis” să-l CRITICE pe Năstase facebook


Unul din fondatorii Convenției Euro-Unioniste, analistul politic Anatol Țăranu, neagă acuzaţiile că apariţiile sale la Publika TV sau alte posturi de televiziune afiliate democraţilor ar avea legătură cu faptul că dânsul se află sub influenţa lui Vlad Plahotniuc. Acesta a și explicat de ce nu mai este invitat la postul Jurnal TV.

Potrivit lui Țăranu, reprezentanții Jurnal TV au început să-l ignore după ce l-a criticat pe liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase.

„Încercau să mă marginalizeze, iar Publika TV a zis: „vino, poftim””, a declarat Anatol Ţăranu la Adevărul Live.

Acesta a mai adăugat că ani la rând a apărut constant la Jurnal TV, însă totul s-a schimbat când l-a criticat pe Năstase.

„Ani la rând eu am fost analistul politic care am făcut imagine inclusiv şi Jurnal TV. Într-o bună zi, la Jurnal TV mi-am permis să-l critic în public pe domnul Andrei Năstase, în studio era şi Maia Sandu. Ştiţi ce am spus eu? „Eu cred că dumneavoastră (Maia Sandu şi Andrei Năstase) aţi făcut o greşeală când v-aţi solidarizat cu Voronin şi cu Usatîi împotriva legii privind votul mixt din Parlament. Eu cred că voi trebuie să vă pronunţaţi împotriva votului mixt aparte de Usatîi şi Voronin””, a precizat Ţăranu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md