08:17:32 26.04.2024
Stiri

AUTOEDUCAȚIE // Cum putem obține tot ce ne dorim de la viață fără prea mult efort

Știri 24.10.2018 20:02 Vizualizări2464 Autor: Ziarul National
AUTOEDUCAȚIE // Cum putem obține tot ce ne dorim de la viață fără prea mult efort sursa: uti24.ro


Definiția Legii Atracției Universale este următoarea: Atrag în viața mea lucrurile asupra cărora mă focalizez, cărora le acord atenția și energia mea, fie că sunt cele pe care le doresc sau nu.

Haideți să înțelegem cum facem asta:

Fiecare stare sau sentiment pe care îl trăim are o anumită vibrație, pozitivă sau negativă. Noi emitem mereu și constant energii negative sau pozitive în funcție de cuvintele pe care le folosim, sentimentele pe care le avem față de diferitele situații din viața noastră.

Noi emitem permanent vibrații. Avem stări și sentimente în fiecare moment.

Aici intervine Legea Atracției care ne va aduce mai mult din ceea ce corespunde vibrației noastre fie că ea este pozitivă sau negativă.

De exemplu, dacă te trezești dimineața iritat, nervos vei emite vibrații negative care ce vor face? Vor atrage, de exemplu, împiedicarea de picioarele patului, vărsatul cafelei, traficul aglomerat … sunt doar exemple. Până la urmă veți spune că „mai bine stăteam în pat toată ziua!”

Ceea ce trebuie să rețineți este că

Legea atracției răspunde la orice fel de vibrație emiteți, atrăgând către voi lucrurile corespunzătoare, fie ele pozitive sau negative. Ea răspunde vibrației voastre.

De fiecare dată când noi folosim cuvântul „nu” într-o frază, gând pe care îl avem noi, emitem o vibrație negativă, de aceea spuneam mai de mult că Dumnezeu, Universul nu cunoaște cuvântul „NU”.

Haideți să vedem ce înseamnă asta:

Dacă eu va spun acum „Nu te gândi la un răsărit de soare” automat voi veți vedea în mintea voastră un răsărit de soare. Asta pentru că mintea noastră nu ia decât comanda după cuvântul „nu”.

Atunci când vă auziți rostind cuvântul „nu”, de fapt acordați atenție și energie lucrurilor pe care nu le doriți.

Când spunem „ai grijă să NU te murdărești” sigur se va murdari. „Vezi să nu întârzii”… sigur va întârzia (nu ați observat?)

Haideți să schimbăm astfel încât să atragem ceea ce ne dorim:

· În loc de „Nu întârzia” vom alege să spunem „Vină la timp”

· În loc de „nu uită”… „Amintește-ți”

· În loc de „nu vreau să mă doară”… „Îmi va fi bine”.

Atunci când treceți de la ceea ce nu vă doriți la ceea ce vă doriți, cuvintele se schimbă, vibrația se schimbă, ceea ce atrageți se schimbă.

Gândiți-vă mereu la ce anume va doriți, reajustați-vă vibrația în orice moment. Legea Atracției nu va răspunde vibrației emise acum cinci minute, ieri sau acum câteva luni, ea va răspunde mereu la ce anume emiteți ACUM.

Pentru a ști dacă emiteți vibrații negative sau pozitive este de ajuns să priviți în jurul vostru, la rezultatele pe care le obțineți în fiecare domeniu al vieții voastre. Ele vor reflecta mereu ceea ce emiteți.

Pentru a atrage mereu doar ceea ce vă doriți, important este să vă:

· identificați dorința;

· să acordați atenție dorinței voastre;

· să dați voie lucrurilor să aibă loc.

Identificarea dorinței voastre va veni odată cu observarea lucrurilor pe care nu le doriți. Lucrurile pe care le trăiți și vă deranjează sunt de fapt „ajutoare” căci vă fac să realizați ce anume vă doriți.

Să spunem că nu aveți o relație fericită și nu experimentați iubirea mult visată. În loc să vă victimizați și să spuneți mereu cât suferiți mai bine realizați că este o poartă spre „ce anume îmi doresc”.

„Îmi doresc o relație frumoasă, sănătoasă, alături de un partener minunat cu care să trăiesc o relație împlinită, de lungă durata, de iubire”.

Când aveți vreo afecțiune „Îmi doresc sănătate”.

Când portofelul este gol „Îmi doresc să am bani pentru tot ce vreau ba mai mult”.

Ne-am clarificat dorința.

Să trecem acum la acordarea atenției asupra dorinței noastre. Avem nevoie să acordăm mai multă energie dorințelor noastre, să ne focalizăm mai mult asupra lor.

Dacă noi doar ne-am dorit și nu mai acordăm atenție lucrului dorit el nu se va materializa.

Cum putem pune mai multă energie pozitivă în gândurile noastre astfel încât să ne împlinim dorințele:

· - vorbiți despre ceea ce vă doriți

· - visați cu ochii deschiși la ceea ce va doriți

· - vizualizați-vă deja având lucrul dorit și mențineți acea imagine cât mai mult timp

· - credeți că meritați lucrul respectiv

· - faceți un fotomontaj cu ceea ce vă doriți (pe un panou al dorințelor puneți poze cu casa mult visată, copilași dacă vreți copii, mășina mult dorită, teancuri de bani…)

· - rugați-vă pentru împlinirea dorințelor;

· - sărbătoriți de fiecare dată când primiți ceva cât de mic de la viață.

Legea Atracției va răspunde întotdeauna modului în care va simțiți referitor la ceea ce spuneți și ceea ce gândiți.

Să spunem că vreți să slăbiți. Nu vă puteți uita în oglindă și să spuneți „Sunt slab(a)” pentru a atrage asta în viața voastră. Este o afirmație cu care creierul dvs., mintea voastră nu va fi de acord de aceea va apare îndoiala care este o vibrație negativă.

Dar puteți spune „Mâine voi fi mai slab(a) decât astăzi și cu fiecare zi care trece eu mă eliberez ușor de kilogramele în plus”.

Această afirmație este pozitivă, demnă de crezut, aduce o doză sănătoasă de optimism, o vibrație pozitivă deci.. cu fiecare zi care va trece veți fi din ce în ce mai slab(a) conform Legii Atracției Universale!

Haideți să vedem acum cum dăm voie lucrurilor să se petreacă. Pur și simplu avem nevoie să eliminăm îndoiala. Asta reprezintă cel mai important element din procesul atracției.

Atunci când vă îndoiți că puteți obține ceva, emiteți vibrații negative care scad sau anulează vibrația pozitivă a dorinței voastre.

Cu alte cuvinte, o dorință puternică (vibrație pozitivă) și o îndoială puternică (vibrație negativă) se vor anula.

Ca atare nu vom obține ceea ce ne dorim.

Îndoiala vine din convingerile limitative care le avem dar eu vă spun că nu există nimic din ceea ce vă doriți fără să se poată.

Dacă cineva a reușit să aibă bani câți a vrut.. puteți și voi.

Dacă măcar o singură persoană s-a vindecat de cancer sau orice altceva prin puterea gândului, puteți și voi.

Dacă sunt femei care fac copii și la 45-48 de ani, puteți și voi.

Puteți avea orice vă doriți, atâta vreme cât integrați în ființa voastră adevărul că sunteți sămânță divină, Copii ai Lui Dumnezeu, creați după chipul și asemănarea Sa, deci aveți aceleași calități ca și Dumnezeu.

Închei aici dorindu-vă să visați mult și înalt căci meritați tot ceea ce vă doriți! Permiteți Legii Atracției să vă aducă toate împlinirile dorite.

Sursa: uti24.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md