REȚETĂ // Tocană ungurească cu cârnați
Chiar mi s-a făcut foame când am văzut rețeta asta… Ce ziceți dacă adăugăm și o mămăliguță?
Ingrediente:
● o ceapă
● 4 ardei grași
● 2 lingurițe boia
● 500 g roșii de gătit
● 300 g cârnați
● 4 linguri ulei
● 2 căței usturoi
● sare
● piper
Mod de preparare:
1. Se pune ceapa curățată, spălată și tocată la călit, până ce devine translucidă.
2. Se adaugă ardeii curățați și tăiați cuburi, boiaua, sarea și piperul. Se acoperă și se lasă 15 minute pe foc.
3. Se adaugă apoi roșiile tăiate și ele cuburi, se lasă la fiert până ce scade bine, se adaugă cârnații tăiați felioare și usturoiul mărunțit, se amestecă și se mai lasă 10 minute pe foc.
Sursa: libertateapentrufemei.ro
Percheziții la doi PROCURORI cercetați PENAL pentru îmbogățire ilicită
IMPORTANT pentru călători: Dacă aveți un zbor de la Chișinău, trebuie să ajungeți la Aeroportul Internațional Chișinău cu trei ore înainte de decolare
VOT FINAL // Controalele abuzive pentru antreprenori, eliminate de către Parlament: Economii de aproape 70 de milioane de lei pe an