03:44:14 04.05.2024
Stiri

Concurs INGENIOS la Puhoi! Cum intenționează primarul să-i prindă pe locuitorii care aruncă gunoiul în stradă

Social 10.08.2015 13:32 Vizualizări2759 Autor: Ziarul National
Concurs INGENIOS la Puhoi! Cum intenționează primarul să-i prindă pe locuitorii care aruncă gunoiul în stradă


Primăria satului Puhoi din raionul Ialoveni a lansat astăzi serviciul de salubritate. Locuitorii sunt îndemnați să încheie contracte pentru evacuarea gunoiului din gospodării. Primii beneficiari vor avea facilități, anunță primarul localității, Petru Frunze.

Primarul a găsit o soluție pentru a-i prinde și amenda pe locuitorii care vor arunca gunoiul în locuri neautorizate. A fost anunțat un concurs, iar premiul mare este o bicicletă sportivă și un contract cu serviciul salubritate pentru deservirea gratuită a gospodăriei pe un termen de cinci ani.

Pentru a participa în concurs, cetățenii trebuie să adune probe foto sau video cu persoane care aruncă sau transportă gunoiul în locuri neautorizate. Imaginile trebuie să fie clare pentru identificarea persoanei și să fie indicată ziua, ora și locul exact în care a fost aruncat gunoiul. Probele vor fi depuse la primărie nu mai târziu de cinci zile din momentul în care a fost surprinsă persoana care a aruncat gunoiul.

În concurs vor fi înscrise persoanele care vor prezenta până la finele anului curent cel puțin cinci cazuri. Bicicleta, în valoare de trei mii de lei, va fi câștigată de cel care va dezvălui cele mai multe încălcări.

„Premiul este doar pentru persoana care va identifica cele mai multe cazuri, deoarece scopul este de a avea o continuitate. Altfel, toți se vor limita la cinci cazuri. Dacă se solicită, garantăm păstrarea anonimatului. Imaginele foto și video vor fi publicate. Solicit o mobilizare totală pentru a împedica transformarea localității într-o gunoiște”, a scris primarul satului Puhoi, Petru Frunze, pe profilul său de Facebook.



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md