04:32:57 28.04.2024
Stiri

Citește articolele noastre și le sare în ajutor eroilor acestora. Gestul sistematic al unui cititor al Ziarului NAȚIONAL

Social 07.08.2015 12:01 Vizualizări1382 Autor: Ziarul National
Citește articolele noastre și le sare în ajutor eroilor acestora. Gestul sistematic al unui cititor al Ziarului NAȚIONAL Facebook
Ion Boincean cu nepoțelul său


Stă cu ochii pe noi și, atunci când are posibilitate, vine la redacție pe neprins de veste și ne povestește articolele care l-au atins, ne solicită detalii și, la final, ne lasă bani pentru eroii acestora care au nevoie de ajutor.

Acesta este Ion Boincean din Durlești, suburbie a capitalei, pe care, tocmai datorită acestui lucru, Ziarul NAȚIONAL l-a declarat în 2014 „filantropul anului”.

Are și Domnia Sa destule nevoi acasă, dar se simte împlinit atunci când, din puținul pe care îl are, împarte și cu ceilalți. Uneori, își umple mașina cu de toate și se duce direct la familiile nevoiașe pentru a le atenua, măcar un pic, greutățile.

Zilele trecute, Ion Boincean a venit la redacție mâhnit de ceea ce i se întâmplă interpretului Anatol Dumitraș. S-a confruntat și el cu o asemenea situație în familie și de asta nu a putut rămâne indiferent. A lăsat pentru Anatol Dumitraș 500 de lei la redacție, sperând că, împreună cu bani strânși de artiști, îi vor fi de mare ajutor acestuia.

Tot atunci, domnul Ion a lăsat o mie de lei și pentru bunicuța Valentina care își crește singură doi nepoți, este grav bolnavă și toți trei au nevoie de o casă.

Domnul Ion nu vrea să apară în ziare, pentru că, ne repetă de fiecare dată, el nu face aceste lucruri pentru a-și face publicitate.

Ziarul NAȚIONAL a ținut să facă, însă, public acest lucru, pentru că, de cele mai dese ori, asemenea oameni nu apar pe coperțile revistelor sau pe ecrane și poate că tocmai despre ei ar trebuie să se știe: latura umană nu a amorțit cu totul în această parte a Europei!

Dle Ion Boincean, vă mulțumim în numele tuturor celor pe care îi ajutați!


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md