20:29:19 26.04.2024
Stiri

Felicitare de la Dodon pentru socialiști

Politică 06.08.2018 15:44 Vizualizări1346 Autor: Ziarul National
Felicitare de la Dodon pentru socialiști


Deși este președintele R. Moldova, Igor Dodon a ținut să felicite astăzi un partid politic, e adevărat că pe cel condus anterior de domnia sa.

„Acum 21 de ani, Ministerul Justiţiei înregistra oficial o nouă formaţiune politică – Partidul Socialiştilor din Republica Moldova. Aceşti 21 de ani au fost cu bune şi rele, cu perioade de dezvoltare prielnice, dar şi cu perioade mai puţin prielnice. A fost un drum lung, care însă s-a meritat să fie parcurs, deoarece astăzi PSRM este formaţiunea care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor”, își începe Dodon felicitarea, chiar dacă a preluat cu scandal, în 2011, formațiunea de la Valeriu Krîlov.

În mesajul său pe Facebook, Dodon se asociază total cu socialiștii, vorbind despre „drumul nostru”, „împreună”, dar și despre „rolul important” pe care PSRM ar urma să-l joace „în istoria R. Moldova”.

„În scurt timp, ţara va trece prin alegeri parlamentare. PSRM e pur şi simplu obligat să învingă în aceste alegeri pentru a da o nouă şansă de viitor Republicii Moldova şi eu sunt convins că anume aşa şi se va întâmpla. PSRM nu are altă alternativă decât să preia puterea şi să pună capăt dezmăţului care e în întreaga ţară de ani buni de zile. PSRM are capacitatea de a conduce eficient Republica Moldova şi de a asigura un nivel înalt de bunăstare cetăţenilor, aşa cum îl merită ei, şi împreună vom demonstra acest lucru în perioada imediat următoare”, se arată convins Igor Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md