REŢETĂ pentru week-end // Aşa faci cel mai pufos chec. Este gata în 45 de minute
Checul este foarte uşor de preparat, nu necesită multe ingrediente şi reprezintă o surpriză plăcută pentru cei dragi.
Ingrediente:
2 căni făină
1 cană zahăr
1/2 cană ulei
1 lingură zahăr vanilat
1 cană apă
1 praf de copt
3 linguri nucă de cocos
2 linguri cacao neagră
2 linguri dulceaţă de vişine
Mod de preparare:
Punem într-un vas zahărul, uleiul, apa, făina și zahărul vanilat. Amestecăm cu un tel până obținem o compoziție omogenă. Împărțim compoziția în două. În una din ele punem dulceața de vișine și cacao și omogenizăm. În cealaltă adăugăm nuca de cocos.
Ungem o tavă cu ulei, o tapetăm cu făină și punem cele două compoziții, alternându-le. Coacem compoziția vreme de 45 de minute la foc mediu.
Va crăpa puțin, să nu vă faceți griji, așa și trebuie. Îl scoateți din cuptor când este gata și lăsați 10 min în tavă. După asta îl scoateți din tavă și lăsați să se răcorească bine. Apoi îl pudrați cu zahăr și-l serviți.
Sursa: realitatea.net
Încă un sportiv din R. Moldova a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Sansele republicii noastre de a obține cel puțion o MEDALIE la olimpiadă cresc
Tabloul „Încoronarea Regelui Ferdinand și a Reginei Maria” de Elena Bria, expus în premieră în R. Moldova: Opera va putea fi admirată la Muzeul Național de Istorie a Moldovei până pe 31 august
R. Moldova, cel mai mare exportator de prune în UE: Ce cantitate și la ce preț am vândut aceste fructe în anul trecut