16:29:28 26.04.2024
Stiri

Vicepreședintele „Partidului Nostru” e deranjat de felul cum s-a încălțat Maia Sandu la întrevederea cu Jagland: „Mă uit la aceasta poză și rămân nedumerit

Politică 03.07.2018 20:10 Vizualizări3320 Autor: Ziarul National
Vicepreședintele „Partidului Nostru” e deranjat de felul cum s-a încălțat Maia Sandu la întrevederea cu Jagland: „Mă uit la aceasta poză și rămân nedumerit facebook


Vicepreședintele „Partidului Nostru”, Ilian Cașu, i-a dat în obraz liderei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu. Acesta crede că politiciana nu a ales încălțămintea potrivită la întrevederea cu Secretarul General al Consiliului Europei, Thorbjørn Jagland.

„Doamna Maia Sandu ține foarte mult la protocol. Mie personal mi-a făcut public de mai multe ori observație, reproșându-mi ca un domn nu întinde primul mâna niciodată unei doamne în semn de salut și că școala pe care am făcut-o a avut mari scăpări la acest capitol. Acum mă uit la aceasta poză și rămân nedumerit: în sandale cu degetele afară la mister Jagland? Nu a învățat-o nimeni că la așa nivel e potrivit doar pantoful cu bot închis?”, se întreabă Cașu.

Între Maia Sandu și „Partidul Nostru”, condus de Renato Usatîi, relațiile nu sunt tocmai bune. Usatîi deseori i-a reproșat Maiei Sandu că l-ar „manipula” pe Andrei Năstase și că ar fi „ghidată de americani”.

De partea cealaltă, lidera PAS consideră că Usatîi este omul Moscovei și că nu vrea binele R. Moldova. „E comod să spui că lupți împotriva unui regim antidemocratic la Chișinău sau în R. Moldova și în același timp să te bucuri de sprijinul unui regim corupt și antidemocratic la Moscova. E o discrepanță aici și trebuie ca ei să vină cu unele răspunsuri. „Partidul Nostru” se bucură de susținerea Moscovei. Nu e clar asta? Mai multe partide se bucură și asta e investiția Rusiei aici”, a declarat anterior Maia Sandu într-o emisiune televizată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md