02:15:39 27.04.2024
Stiri

Un avion a aterizat de urgenţă din cauza mirosului lui corporal. Bărbatul a murit, iar autopsia a scos la iveală ceva ULUITOR

Știri 29.06.2018 11:00 Vizualizări2500 Autor: Ziarul National


Un avion a aterizat de urgenţă din cauza mirosului lui corporal. Bărbatul a murit, iar autopsia a scos la iveală ceva ULUITOR

Un zbor al companiei aeriene Transavia a fost nevoit să aterizeze de urgenţă luna trecută din cauza mirosului corporal al unui pasager, despre care s-a aflat că era muzicianul rock rus Andrey Suchilin, transmite mediafax.ro.

Mai multor persoane li s-a făcut rău la bordul aeronavei, care decolase pe 29 mai de pe aeroportul Schiphol din Olanda, din cauza mirosului din cabină, care provenea de la bărbatul rus. „Părea că nu s-a spălat de câteva săptămâni”, a declarat un pasager belgian aflat în avion.

Bărbatul a murit, iar acum a ieşit la iveală cauza mirosului. Suchilin, în vârstă de 58 de ani, suferea de necrozarea ţesuturilor în urma unei infecţii dezvoltate pe când se afla în vacanţă în Insulele Canare, potrivit FOX News.

Soţia muzicianului, Lidia, a scris pe Facebook că bărbatul a mers la doctor înainte de a pleca din Spania, dar că medicii i-au dat asigurări că totul este în regulă, fiind vorba de o infecţie uşoară.

Starea bărbatului s-a înrăutăţit la Amsterdam. Avionul în care se afla, un Boeing 737, a aterizat de urgenţă în Faro, Portugalia, iar Suchilin a fost preluat de o echipă medicală. După aceea, muzicianul a intrat în comă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md