05:30:39 27.04.2024
Stiri

Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, încrezător și nu prea că va CÂȘTIGA Primăria Chișinău: „Am încredere în discernământul oamenilor”

Politică 03.06.2018 21:20 Vizualizări1533 Autor: Ziarul National
Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, încrezător și nu prea că va CÂȘTIGA Primăria Chișinău: „Am încredere în discernământul oamenilor”


UPDATE // Năstase nu știe dacă va mai candida și în 2019 dacă pierde astăzi în fața lui Ion Ceban. „Va o fi o decizie pe care o vom analiza împreună cu colegii mei. Eu mi-am asumat participarea în acest scrutin și dacă, Doamne ferește pierd astăzi, atunci o să-mi asum înfrângere. Dacă va fi să câștig, atunci laurii victoriei îi voi împărți cu colegii mei”, a adăugat Andrei Năstase.


Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, crede că peste câteva ore s-ar putea să fie anunțat primar general al capitalei și asta pentru că locuitorii municipiului Chișinău au discernământ pentru a face alegerea corectă.

„Am demonstrat că se poate, chiar dacă în primul tur le-am dat toate calculele peste cap. Am încredere în discernământul oamenilor din capitală, pentru că sunt foarte informați”, a declarat Năstase la închiderea urnelor de vot.

Candidatul PDA a mai adăugat, în cadrul unei emisiuni la „PRO TV”, că a solicitat de mai multe ori ca oamenii să iasă în număr mare la vot și se aștepta la o prezență mai mare la urne. „Viitorul primar trebuie să aibă legitimitate, pentru ca ulterior să poată lua decizii curajoase. Primarul va ști că are în spatele său alegătorii”.

Năstase a mai adăugat că s-ar putea ca la alegerile parlamentare să nu mai aibă cine să iasă la vot. „Mulți cetățeni au plecat peste hotare, iar alții abia așteaptă să plece. Oamenii așteaptă o schimbare. Cine știe câți vor mai rămâne pentru alegerile parlamentare”, a mai spus Năstase, care preferă să aștepte rezultatele finale ale alegerilor pentru a face mai multe comentarii.

De menționat că în al doilea tur al alegerilor s-au prezentat puțin peste 39% din numărul alegătorilor din municipiul Chișinău.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md