13:34:19 26.04.2024
Stiri

Partidul „ȘOR” anunță că sute de locuitori din Bălți au aderat la formațiunea condusă de Ilan Șor: „În mâinile unui astfel de partid este viitorul”

Partide/Comunicate 14.05.2018 19:29 Vizualizări1238 Autor: Ziarul National
Partidul „ȘOR” anunță că sute de locuitori din Bălți au aderat la formațiunea condusă de Ilan Șor: „În mâinile unui astfel de partid este viitorul”


Sute de bălțeni au aderat la Partidul „ȘOR”, formațiune condusă de primarul de Orhei, Ilan Șor, în cadrul conferinței teritoriale de partid, care s-a desfășurat la Bălți. De asemenea, la Bălți, a fost constituită Organizația Teritorială de partid, iar președinte al acesteia a fost ales candidatul formațiunii la funcția de primar al capitalei de nord a R. Moldova, Pavel Verejan, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

Prezent la conferința teritorială, Ilan Șor a menționat că e un eveniment foarte important pentru partidul pe care îl conduce, deoarece „prezența politică activă în capitala nordică a R. Moldova este una din etapele cheie ale activităților de formare politică”.

„Știți că o familie puternică este o familie în care domnește înțelegerea reciprocă și sprijinul reciproc. Anume așa tip de familie poate schimba lumea în jurul ei și îi poate ajuta pe alții. Să devenim o astfel de familie - o echipă atât de prietenoasă, încât fiecare dintre noi să simtă umărul unui prieten și sprijinul întregii organizații. Pentru un astfel de colectiv, pentru un astfel de partid ca Partidul „ȘOR”, oamenii vor merge înainte. În mâinile unui astfel de partid este viitorul”, a spus Șor.

Acesta a mai adăugat că echipa sa de la Bălți va putea implementa obiectivele stabilite, exact ca după modelul Orheiului.

La rândul său, candidatul Partidului „ȘOR” la funcția de Primar al orașului Bălți, Pavel Verejanu, le-a vorbit celor prezenți despre programul său electoral și despre progresele atinse de partid la Bălți. „Am onoarea și responsabilitatea de a reprezenta Partidul „ȘOR” în această luptă pentru funcția de primar. Programul nostru unic de acțiuni va duce, în mod semnificativ, la îmbunătățiri. Am demonstrat că suntem capabili să ne îndeplinim promisiunile. Ne-a rămas doar să-i convingem pe locuitorii din capitala de nord, să le câștigăm încrederea pentru a obține voturile necesare. Și în această muncă dificilă, mă bazez în primul rând pe voi, dragi”, a spus Verejanu, care a fost ales în funcția de președinte al Organizației Teritoriale Bălți a formațiunii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md