02:00:28 27.04.2024
Stiri

O femeie a murit în chinuri GROAZNICE, după ce a fost ÎMBĂLSĂMATĂ de vie

Știri 10.04.2018 17:20 Vizualizări1570 Autor: Ziarul National


O femeie a murit în chinuri GROAZNICE, după ce a fost ÎMBĂLSĂMATĂ de vie

O femeie, în vârstă de 27 de ani, a murit în chinuri groaznice, după ce a fost îmbălsămată de vie din cauza unei erori medicale.

Mama victimei îi acuză pe medici de malpraxis, după ce, în perfuzia fiicei sale a fost pusă formadelhidă, în loc de o substanţă salină. Tânăra fusese internată pentru o intervenţie chirurgicală simplă, scrie Daily Mail.

Timp de două zile, Ekaterina a avut dureri cumplite şi convulsii puternice. Tânăra a murit pe patul de spital, după ce organele i-au cedat rând pe rând, scrie stirileprotv.ro.

“După ce a ieşit din operaţie, tremura foarte tare. Am crezut că îi este frig şi am încercat să o acopăr, fără niciun rezultat. În ciuda insistenţelor mele, niciun medic nu a venit pentru un consult.

Când s-a trezit din anestezie mi-a spus că o doare foarte tare stomacul şi a început să verse necontrolat. Nicio clipă nu ne-am gândit că în perfuzia sa a fost introdus formol. Acum înţeleg că soluţia administrată îi ataca organele”, a declarat mama victimei.

“Când am vrut să caut un medic pentru a-i cere explicaţii, i-am găsit pe toţi ascunşi într-un cabinet, unde discutau despre cum să ne mărturisească că au făcut această greşeală oribilă”, a mai adăugat femeia.

Femeia a mai spus că, medicii au recunoscut parţial greşeala făcută: “S-a făcut o eroare medicală din cauza căreia organele ei au cedat”.

Familia victimei a luat hotărârea de a o transfera la un spital din Moscova, însă pentru Ekaterina nu s-a mai putut face nimic. Formolul i-a afectat organele vitale, iar după două zile de comă, tânăra a murit.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md