17:18:22 26.04.2024
Stiri

Și-a început campania electorală, fără să fi fost înregistrat la CEC. Andrei Năstase recunoaște că dânsul e cel care „ENERVEAZĂ” unii locuitori ai capitalei cu sunete la TELEFON

Partide/Comunicate 02.04.2018 17:00 Vizualizări1119 Autor: Ziarul National
Și-a început campania electorală, fără să fi fost înregistrat la CEC. Andrei Năstase recunoaște că dânsul e cel care „ENERVEAZĂ” unii locuitori ai capitalei cu sunete la TELEFON


Candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, la funcția de primar al capitalei susține că a inițiat „o campanie de informare și implicare a mai multor oameni de bună credință”, în cadrul căreia chișinăuenii sunt telefonați și rugați să-l sprijine în campanie.

„Am decis să apelez și la mijloacele de comunicare de la distanță, la rețelele de socializare și telefonice. Astfel, mai multă lume a fost contactată telefonic de la numărul 022 996699 și poate în continuare să sune la acelaşi număr pentru a ne informa despre disponibilitatea de a ne fi alături. Chișinăuenii, dar și cetățenii întregii țări, de Acasă sau din Diasporă, care vor dori să mă sprijine prin implicare, voluntar și vor suna sau vor fi sunați de la numărul de telefon anunțat, vor auzi următorul mesaj:

Bună ziua. Sunt Andrei Năstase, Președintele Platformei Demnitate și Adevăr și candidez pentru funcția de primar al Chișinăului. Vreau să transform Chișinăul într-un oraș în care să trăim omenește. Dacă doriți să mă susțineți în această competiție dificilă, Vă rog să tastați „1”, dacă, însă, nu sunteți interesat, vă rog să tastați „2”. Vă mulțumesc și Vă asigur că voi rămâne mereu printre oameni.

Citește și: Unii locuitori ai capitalei, „ENERVAȚI la culme” atunci când le-a sunat telefonul: „Buna ziua, sunt Andrei Năstase. Vreau să transform Chișinăul...”

Vă asigur că veți fi contactați nu mai târziu de ora 20.00. Dacă, totuși, cineva vă va apela mai târziu, vorbind în numele staff-ului nostru, vă rugăm să nu ezitați să închideți telefonul sau să raportați abuzul, fiind vorba de o provocare certă”, susține Andrei Năstase.

Menționăm că, deocamdată, Comisia Electorală Centrală nu a anunțat startul campaniei electorale pentru municipiul Chișinău, iar mai mulți internauți s-au arătat nemulțumiți că au fost deranjați la telefon cu acest mesaj.

Până acum, și-au anunțat candidaturile la funcția de primar al Chișinăului Valeriu Munteanu de la PL, Andrei Năstase, liderul PDA susținut și de PAS, socialistul Ion Ceban și Reghina Apostolova de la Partidul „Șor”.

Alegerile vor avea loc pe 20 mai curent.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md