08:15:04 27.04.2024
Stiri

Primarul interimar îi răspunde lui Valeriu Munteanu, care a acuzat-o că readuce la Primărie practicile comuniste. Internauții amintesc că și Dorin Chirtoacă organiza „subotnikuri”

Partide/Comunicate 31.03.2018 17:20 Vizualizări1598 Autor: Ziarul National
Primarul interimar îi răspunde lui Valeriu Munteanu, care a acuzat-o că readuce la Primărie practicile comuniste. Internauții amintesc că și Dorin Chirtoacă organiza „subotnikuri”


Primarul interimar Silvia Radu, care a organizat astăzi acțiunea „Marea curățenie de primăvară”, a venit cu o replică la adresa candidatului Partidului Liberal la funcția de primar general, Valeriu Munteanu. Ultimul a acuzat-o pe Radu că „se crede acum comisar sovietic și îi aduce pe chișinăueni la „subotnik”, la fel ca bolșevicii lui Lenin şi Stalin”.

„Această acțiune, numită „Curățenie de primăvară” este doar o mascaradă electorală, pentru că Silvia Radu va primi ordin de la Binom să candideze, folosind poziția de primar-interimar-uzurpator, resursa administrativă a Primăriei, precum şi trustul de presă al lui Plahotniuc. (...) Acțiunea electorală de astăzi a PD, este doar o prostie şi o nouă batjocură la adresa chișinăuenilor. Nu locuitorii trebuie să facă curățenie în oraș, neplătiți, pentru că nu sunt robi pe moșia lui Plahotniuc. Chișinăuenii plătesc taxe şi impozite, bani din care Primăria condusă ilegal de uzurpatoarea Silvia Radu ar fi trebuit să asigure curățenia orașului”, susține Munteanu.

„Unii politicieni stau doar pe rețele sociale și mă acuză că fac „subotnik”. Eu spun că fac curat și încerc să adun în jurul problemelor orașului toți oamenii. Eu vreau ca orașul să fie viu și să-l iubim așa cum o merită pe deplin. Peste tot în lume voluntariatul este încurajat. Și eu am plătit taxe și impozite, ca și mulți alți cetățeni. Din păcate, de multe ori, ele au fost furate. Mergem mai departe, curățim Chișinăul de tot ce e urât!”, a scris Silvia Radu pe Facebook.

De asemenea, pe rețelele de socializare au fost redistribuite știri din anul 2012, atunci când primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, îndemna locuitorii din Chișinău să iasă la curățenie.

În 2012, fostul primar spunea că ultima sâmbătă a lunii martie să fie „Zi a curățeniei în municipiul Chișinău”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md