06:49:15 27.04.2024
Stiri

Întâlnire cu Papa şi Michael Jackson în Iad. Poveşti reale, experienţe din „lumea de dincolo”

Știri 30.03.2018 19:01 Vizualizări4752 Autor: Ziarul National
Întâlnire cu Papa şi Michael Jackson în Iad. Poveşti reale, experienţe din „lumea de dincolo” Sursa: dcnews.ro


O fată de 18 ani din Ecuador, Angela Elizabeth Zambrano Mora, susține că a murit timp de 23 de ore. Ea a povestit că, în acest interval, a ajuns în iad, împreună cu multe celebrități, printre care Michael Jackson și Papa Ioan Paul al II-lea.

După cum ea însăşi mărturisește, Iisus a luat-o în vizită atât în Iad cât și Rai. Angela Elizabeth Zambrano Mora spune că infernul înfăţişează sfârșitul timpurilor și conținea, printre toți ceilalți, și celebrități. Paradisul era plin de frumusețe, continuă ea, citată de site-ul care urmăreşte misterele lumii mysterythings.info.

Această tânără a afirmat cum că Dumnezeu a avertizat-o că sunt mulți oameni celebri în Iad. Ea a pretins că a fost dusă într-o altă parte a cuptorului unde era o femeie înconjurată de foc, torturată, implorându-l pe Dumnezeu să aibă milă.

Apoi, ea a spus că Domnul i-a spus că femeia care suferă este Selena. Când s-au apropiat de ea, a auzit-o strigând și cerându-I iertarea. Dumnezeu, privind femeia, i-a spus că este prea târziu pentru regrete. Mora susține, de asemenea, că femeia aflată în suferinţă i-a spus să transmită omenirii despre ceea ce văzuse şi să spună fiecăruia să nu-i asculte cântecele pentru ca să nu ajungă ca ea.

Ea a continuat să explice cum în iad era o pucioasă folosită pentru a menţine şi multiplica flăcările. Acest lucru îi făcea pe demoni să râdă din ce în ce mai mult, în timp ce ascultau strigătele de durere. Dumnezeu i-a spus Morei că acesta este modul în care oamenii plătesc ceea ce nu regretă. Ea şi-a continuat povestea spunând că și-a petrecut viața ca o fată creștină care crede în Rai.

Mora a spus că l-a văzut pe Ioan Paul al II-lea în iad

Fata a mai descris cum l-a văzut pe Papa în iad, pedepsit. Când l-a întrebat pe Domnul de ce era acolo, el spune că, în timp ce obișnuia să predice multor oameni, el nu a fost sincer, ci avea, mai degrabă, sete pentru bani. Domnul a spus că Papa a negat existența iadului și acum l-a făcut să conştientizeze că este real.

Mora a spus apoi că Domnul i-a arătat un ecran mare pe care se derula viața Papei Ioan Paul al II-lea. Apoi i-a spus că au fost implicaţi o mulțime de bani, iar papa a avut o implicare importantă.

Oameni în lanțuri în drumul spre iad, inclusiv Michael Jackson

Domnul i-a arătat, la un moment dat, lui Mora un tunel prin care au trecut numeroase persoane. Toți au avut lanțuri la picioare și la mâini. Mora a observat şi pe unii dintre membrii familiei care mergeau în coloană, iar Domnul i-a spus să se ducă la ei și să le spună că vor ajunge în iad.

Ea mai susține că Dumnezeu i-a spus că oameni celebri ajung mereu aici. Unul dintre ei era un bărbat ce părea satanist, despre care i-a spus că este Michael Jackson.

Sursa: dcnews.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md