14:58:27 01.05.2024
Stiri

Un fost deputat este dezamăgit de DECIZIA luată de Maia Sandu: „Cu Andrei Năstase NU voi vota niciodată!”

Partide/Comunicate 26.03.2018 10:00 Vizualizări3745 Autor: Ziarul National
Un fost deputat este dezamăgit de DECIZIA luată de Maia Sandu: „Cu Andrei Năstase NU voi vota niciodată!”


Fostul deputat creștin-democrat, Ștefan Secăreanu, este dezamăgit de faptul că lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a decis să-l sprijine pe Andrei Năstase în lupta pentru Primăria Chișinău, politician care afirmase anterior că trebuie de pus „batista pe țambal” în ceea ce privește integrarea europeană a R. Moldova.

„M. Sandu a lăsat să se înțeleagă că PAS îl va susține pe A. Năstase la alegerile pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău și nu va avea un candidat al său. Clar! Batista pe țambal! Asta înseamnă că orice om normal, cu opțiuni românești și proeuropene, trebuie să-și orienteze votul spre candidatul unionist și proeuropean autentic, liberalul V. Munteanu. Indiferent de atitudinile pe care aceștia le-ar manifesta în raport cu partidul din care V. Munteanu face parte”, scrie acesta pe blogul său.

Potrivit lui Secăreanu, în oricare altă situație, câștigul va fi de partea binomului Dodon - Plahotniuc!

„A. Năstase nu are cum să întrunească condițiile unui concurent prin care ar fi posibilă învingerea majorității pro-ruse în mâinile căreia a nimerit capitala. Am mai înțeles că pentru M. Sandu sunt mai importante reglările de conturi cu Plahotniuc pe care și le face Filat din pușcărie cu ajutorul ei decât soarta Capitalei și a cetățenilor cu opțiuni antibinom. Adică, m-am convins că M. Sandu nu a fost și nu poate fi un om liber! Adio, Maia! Cu A. Năstase nu voi vota niciodată! Am sperat degeaba că ai capul pe umerii tăi”, a conchis fostul deputat.

Amintim că Maia Sandu a anunțat sâmbătă că deja există un candidat pentru Primăria Chișinău – Andrei Năstase, iar acum PPDA și PAS urmează să finalizeze discuțiile în privința formării unui bloc electoral în perspectiva alegerilor parlamentare din toamna curentă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md