20:34:57 05.05.2024
Stiri

Dodon și Usatîi, la CUȚITE. „Socialiștii și-au arătat adevarata față de trădători”

Politică 14.07.2015 17:15 Vizualizări3096 Autor: Ziarul National
Dodon și Usatîi, la CUȚITE. „Socialiștii și-au arătat adevarata față de trădători” facebook.com


După ce au promis să fie împreună și la bine și la rău, formând coaliții de guvernare în localitățile unde dețin majoritatea mandatelor sau rămânând împreună în opoziție în raioanele în care dețin un număr mic de voturi, Igor Dodon și Renato Usatîi au prins a nu se înțelege.

Deciziile consilierilor socialiști de a vota alături de partidele proeuropene pentru alegerea mai multor președinți de raioane l-au scos din sărite pe președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi.

„Astăzi, raionul Drochia și-a ales conducerea cu votul democraților, peledemistilor, comuniștilor și, surprize, surprize, patru din șase socialiști. Au votat pentru un președinte democrat, un vicepreședinte PLDM și unul comunist! La fel ca și în alte raioane, socialiștii și-au arătat fața lor adevărată de trădători, persoane fără cuvânt, pentru care interesul personal e mai presus decât încrederea alegătorilor, nu mai zic nimic de ideologie de partid sau careva principii. Sunt toți o apă și-un pământ: trădători!!!”, a scris, ieri, Usatîi pe contul său de Facebook.

Astăzi, liderul Partidului Nostru a reacționat și mai înfuriat. „Ne-au trădat până și în Făleștiul natal. Consilierul din partidul lui Dodon, Svetlana Pădure, a părăsit fracțiunea și a aderat la PD, asigurând votul necesar pentru a forma o majoritate în Fălești”, a reacționat Usatîi pe aceeași rețea de socializare.

În replică, Igor Dodon a postat un mesaj prin care reiterează că socialiștii nu vor face coaliții centrale și locale cu „partidele oligarho-unioniste”.

„Cei din raioane care au încălcat disciplina de partid, au fost sau vor fi excluși din formațiune. Vom rezista tuturor presiunilor. Chiar dacă astăzi împotriva primarilor și consilierilor socialiști este utilizată procuratura și alte pârghii administrative, inclusiv există tentative de corupere financiară”, a scris Dodon.

Precizăm că, până în prezent, cu suportul consilierilor PSRM au fost create majorități proeuropene sau au fost aleși președinți de raion din partea partidelor proeuropene în cel puțin șase din cele 32 de raioane.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md