06:04:14 03.05.2024
Stiri

Președintele Dodon a „EVADAT” din R. Moldova, în ziua în care republica își comemorează eroii de la Nistru și discută despre securitate la o conferință internațională: „Plecarea sa este RIDICOLĂ”

Politică 02.03.2018 15:45 Vizualizări5549 Autor: Ziarul National
Președintele Dodon a „EVADAT” din R. Moldova, în ziua în care republica își comemorează eroii de la Nistru și discută despre securitate la o conferință internațională: „Plecarea sa este RIDICOLĂ”


Președintele Igor Dodon nu se află astăzi în R. Moldova, vizita sa „de lucru” în Germania fiind anunțată printr-o postare pe Facebook a purtătorului său de cuvânt, Ion Ceban.

„Președintele Republicii Moldova întreprinde o vizită de lucru în Republica Federală Germania. Agenda vizitei include mai multe întrevederi și consultări cu reprezentanți oficiali din Guvern, Președinție, Bundestag, societatea civilă”, a scris Ceban pe rețeaua de socializare, ieri, la amiază.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, președintele Igor Dodon a refuzat să dea detalii despre vizita sa neanunțată în Germania, mai cu seamă cu cine se va întâlni acolo.

Editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru, este de părere că „evadarea” lui Dodon în ziua în care în R. Moldova sunt comemorați eroii de la Nistru și are loc o conferință internațională pe probleme de securitate nu este „întâmplătoare”.

„Evadarea lui Dodon într-o asemenea zi nu poate să fie întâmplătoare. El se comportă ca un elev care decide să nu meargă la școală, ca să nu ia o notă proastă. Dodon s-a temut să fie prezent la Chișinău în ziua în care are loc o conferință în probleme de securitate, sub egida Parteneriatului Estic, cu participarea Georgiei și Ucrainei, știind că acest fapt nu va plăcea Moscovei. Plecarea lui nemotivată în această zi e și manifestare a lipsei de respect pentru cei căzuți în războiul de pe Nistru. A merge în Germania pentru a se întâlni cu un funcționar de rang mediu este pur și simplu ridicolă, denotă impasul în care s-a pomenit în postura sa de avocat al Rusiei, de admirator al lui Putin, în detrimentul „statalității” pe care pretinde că o apără”, susține Nicolae Negru.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md