21:14:52 26.04.2024
Stiri

DECLARAȚIE // „Andrei Năstase nu are nicio șansă să câștige în Chișinău, deoarece are mai multe SCHELETE în dulap. Nici cu suportul PAS nu va câștiga”

Politică 01.03.2018 19:47 Vizualizări2945 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // „Andrei Năstase nu are nicio șansă să câștige în Chișinău, deoarece are mai multe SCHELETE în dulap. Nici cu suportul PAS nu va câștiga”


„Andrei Năstase nu are nicio șansă să câștige îndeosebi aici la Chișinău, unde rolul mass-media va fi foarte puternic. Năstase are mai multe schelete în dulap și aceste schelete vor fi scoase la suprafață, vor fi fluturate de către dușmanii partidei proeuropene. În așa fel „DA” va sparge frontul comun la alegerile locale din luna mai. Eu sper că această declarație nu este una finală și PPDA va avea capacitatea și luciditatea de a revizui această poziție a sa care este una nocivă și în detrimentul interesului major al partidelor proeuropene”.

Declarația a fost făcută de către analistul politic Anatol Țăranu pentru deschide.md, după ce liderul PPDA, Andrei Năstase, a anunțat că formațiunea pe care o conduce va înainta propriul candidat pentru funcția de primar general al capitalei.

Citește și: Năstase nu este dispus să aștepte SUSȚINEREA celor de la PAS și va anunța candidatul pentru funcția de PRIMAR. Ce a răspuns partidul Maiei Sandu

„Făcând această declarație, domnul Năstase a pus propriul interes mai presus decât interesele partidelor proeuropene per ansamblu. Chiar dacă PAS ar susține candidatura lui Andrei Năstase, Năstase nu va câștiga alegerile. Șansele lui vor crește, dar nu într-atâta ca el să poată câștiga alegerile”, e de părere Țăranu.

Potrivit acestuia, cel mai indicat ar fi crearea unui front comun al partidelor proeuropene, dar și cu participarea obligatorie a segmentului unionist. „Electoratul din Chișinău este unul conștient, iar divizarea pe filiera europeană - euroasiatică este foarte precisă și concludentă. Unica șansă pentru proeuropeni este desemnarea unei candidaturi comune care să nu aibă afiliere politică foarte precisă. Numai în aceste condiții putem să adunăm toate partidele proeuropene împreună ca să câștigăm alegerile de la Chișinău. În caz contrar, vom pierde alegerile de la Chișinău, iar pierderea lor înseamnă și pierderea repetiției generale în perspectiva alegerilor parlamentare. Asta înseamnă că partida proeuropeană va merge în alegerile parlamentare cu un eșec care cu mult le va micșora șansele”, a conchis Țăranu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md