05:29:03 27.04.2024
Stiri

FOTO // Nimeni nu o poate opri! Madonna, un nou selfie topless

Monden 23.02.2018 20:02 Vizualizări2511 Autor: Ziarul National
FOTO // Nimeni nu o poate opri! Madonna, un nou selfie topless sursa: eva.ro


Aproape că nu mai trece o lună fără ca vedeta pop în vârstă de 59 să nu posteze un selfie provocator.

La 59 de ani, Madonna nu are de gând să se cuminţească. Duminică, ea a postat din nou pe Instagram un selfie provocator. La puţin timp după ce a lansat o nouă gamă de produse cosmetice cu efect anti-îmbătrânire, artista a dorit să demonstreze că nu-şi arată deloc vârsta şi s-a pozat cu umerii goi, fără sutien.

În fotografia pe care ea a făcut-o, regina muzicii pop are pe cap o pălărie şi un colier la gât, dar a avut grijă cum să încadreze imaginea, astfel încât să nu i se vadă sânii.

Ultima apariţie de acest gen pe reţelele de socializare a fost consemnată în luna ianuarie, când Madonna a postat o imagine controversată, în care îşi arăta parţial sânii.

Artista şi-a obişnuit fanii cu astfel de apariţii îndrăzneţe. În 2014, ea a realizat o şedinţă foto pentru revista Interview, înfiinţată de Andy Warhol în 1969, pentru a demonstra că este lipsită de complexe. Fotografiată de Mert Alas şi Marcus Piggott, celebrii fotografi care lucrează pentru ediţia italiană a Vogue, W, Miu Miu sau pentru Tom Ford, cântăreaţa a apărut în lenjerie intimă şi a pozat în mod sugestiv, într-o atmosferă retro clasică.

Un an mai târziu, vedeta a publicat o fotografie nud pe Instagram, în semn de protest faţă de ceea ce ea a numit „ipocrizia reţelelor sociale”. Ea s-a alăturat astfel prin acest act mişcării „Free The Nipple/Eliberaţi sfârcul”, ce are ca scop atragerea atenţiei asupra modului în care e privit corpul unei femei. Campania este considerată şi un protest faţă de politicile reţelelor sociale care cenzurează imaginile nud.

În 2016, Madonna a urmat exemplul dat de Katy Perry şi a pozat goală pentru a-i îndemna pe americani să voteze cu Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Mai multe poze cu Madonna puteți vedea AICI!

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md