19:05:54 26.04.2024
Stiri

DETALII: Tânărul rănit de polițiști într-un local de la Botanica a folosit anterior arma la o saună

Social 10.07.2015 14:55 Vizualizări1036 Autor: Stela Mihailovici
DETALII: Tânărul rănit de polițiști într-un local de la Botanica a folosit anterior arma la o saună


Petrecărețul care a provocat miercuri un scandal într-un local din sectorul Botanica al capitalei, amenințându-i pe polițiști cu un pistol, a folosit anterior aceeași armă pentru a aplana un conflict apărut la o saună din capitală. Despre asta a anunțat șeful interimar al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc.

La sfârșitul anului trecut, tânărul a fost implicat într-o altercație la o saună. Acesta a efectuat mai multe împușcături în aer din același pistol care a fost ridicat miercuri de polițiști.

„Au chefuit în sauna. Când s-a terminat timpul, tinerii au refuzat să elibereze sauna și s-au luat la ceartă cu administratorii localului. Atunci, aceeași persoană a tras mai multe focuri de armă. Polițiștii au ridicat pistolul, tuburile cartușelor și a fost deschisă o cauză penală. Au fost luate toate măsurile ca tânărul să fie lipsit de armă”, a precizat Cavcaliuc.

Ulterior, dosarul a fost preluat de procurorii sectorului Ciocana al capitalei, care au clasat cauza penală și i-au înapoiat bărbatului arma.

Amintim că, în dimineața zilei de 8 iulie, un grup de tineri a provocat o ceartă într-un local de la Botanica. La fața locului a venit un grup operativ al Poliției pentru a calma spiritele. Unul dintre bărbați, în vârstă de 28 de ani, a adus din mașină o armă și i-a amenințat pe oamenii legii.

Un polițist a efectuat un foc de avertizare în aer, dar tânărul nu s-a supus somațiilor. Polițistul a fost nevoit să tragă și l-a rănit pe tânăr în picior. Acesta a fost internat la Spitalul de Urgență. Ulterior, bărbatul le-a spus jurnaliștilor că nu intenționa să aplice arma și a fost de fapt o victimă a iresponsabilității oamenilor legii.

Astăzi, trei persoane care au făcut scandal în localul de la Botanica au primit câte zece zile de arest.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md