11:28:46 26.04.2024
Stiri

DOC // Primarul Silvia Radu se apucă de capul lui Mihai Moldovanu de la Direcția Sănătății. Liberalii: „A ajuns într-o stare de psihoză”

Politică 03.02.2018 10:30 Vizualizări2794 Autor: Ziarul National
DOC // Primarul Silvia Radu se apucă de capul lui Mihai Moldovanu de la Direcția Sănătății. Liberalii: „A ajuns într-o stare de psihoză” Deschide


După ce l-a certat în cadrul mai multor ședințe ale Primăriei Chișinău pe Mihai Moldovanu, șeful Direcției Sănătății, primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, a dispus crearea unui grup de lucru pentru efectuarea anchetei de serviciu privind activitatea economico-financiară pentru anii bugetari 2017 – 2018 a acestei instituții.

Silvia Radu vrea să afle dacă a fost respectat cadrul legal la efectuare a procedurilor de achiziţie publică în cadrul Direcţiei conduse de liberalul Mihai Moldovanu.

Ancheta de serviciu va fi realizată în perioada 2 – 15 februarie 2018, iar șeful Direcţiei Sănătăţii, Mihai Moldovanu, va prezenta grupului de lucru informaţia solicitată şi materialele necesare.

Partidul Liberal consideră că, astfel, primarul Silvia Radu se răzbună după declarațiile de ieri ale șefului fracțiunii liberale din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Cebanu, la adresa ei.

„În urma conferinței de presă susținută ieri de Ion Cebanu, consilier municipal, drept răzbunare Silvia Radu face în grabă o comisie care să vadă „randamentul” celor opt ore de muncă la direcția Sănătate a Consiliului Municipal, iar din comisie face parte și un consilier socialist. După ce comisia constata că toți sunt la muncă și nu au niciun „pretext”, Silvia Radu, repede, la o jumătate de oră face alt ordin cu aceeași comisie să verifice starea financiară a Direcției. Fracțiunea Partidului Liberal constată că Silvia Radu a ajuns într-o stare de psihoză generată, pe de o parte, de incompetență, iar pe altă parte - de dorința de răzbunare și de-a îndeplini comenzile politice ale celor care au parașutat-o ilegal la Primăria Chișinău”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului Liberal.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md