19:42:41 09.05.2024
Stiri

Ştirea despre Vladimir Putin care face acum ÎNCONJURUL LUMII. Reacţia Kremlinului

Știri 14.03.2015 19:26 Vizualizări2757 Autor: Ziarul National
Ştirea despre Vladimir Putin care face acum ÎNCONJURUL LUMII. Reacţia Kremlinului


Vladimir Putin ar fi tatăl unei fetiţe născute de către Alina Kabaeva într-o clinică din cantonul elveţian Ticino, scrie presa elveţiană, relatează cotidianul regional Tribune de la Genève (TDG) în pagina electronică.

Zvonurile cu privire la faptul că preşedintele rus a devenit tată par să se confirme tot mai mult, scrie ziarul, care citează publicaţia locală Corriere del Ticino, potrivit căreia partenera liderului rus Alina Kabaeva ar fi născut o fetiţă la clinica Sant'Anna, în cantonul Ticino, potrivit tabloidului Blick, care a lansat informaţia vineri, scrie Mediafax.

Potrivit postului de televiziune RSI din Ticino, cuplul ar fi rezervat două camere la spital. Una pentru Alina, cealaltă pentru gărzile de corp.

Micuţa ar fi fost născută săptămâna trecută, imediat după sosirea cuplului, scrie Ticinonews, care adaugă că Putin ar fi prieten cu un medic ginecolog de la clinică. Inclusiv foarte serioasa publicaţie Neue Zürcher Zeitung scrie despre eveniment, precizând că personalul medical a fost suplimentat cu această ocazie, notează TDG.

Presa rusă se întreba unde se afla Putin, care a apărut ultima dată în public pe 5 martie, când l-a primit pe premierul italian Matteo Renzi, venit să obţină ajutorul Moscovei în dosarul libian.

Clinica Sant'Anna, care face parte din Genolier Swiss Medical Network, nu ar fi la primul oaspete de marcă. În 2009, ea a găzduit-o pe fiica fostului premier italian Silvio Berlusconi, Barbara, care l-a născut pe micuţul Edoardo. De altfel, instituţia s-a specializat într-o clientelă rusă, notează TDG.

Kremlinul a dezminţit categoric, vineri, zvonurile preluate de presa europeană despre naşterea unui copi al preşedintelui rus.

"Informaţiile despre naşterea unui bebeluş al cărui tată este Vladimir Putin sunt false", a declarat Dmitri Peskov, un purtător de cuvânt al Kremlinului, citat de agenţia RIA Novosti.

"Am de gând să mă adresez persoanelor cu bani să organizeze un concurs pentru cea mai bună farsă jurnalistică", a declarat Peskov ironic pentru versiunea rusă a revistei Forbes.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
09.05.2024 08:45 Ziarul National Nicolae Enciu // 9 mai - simbol al un...

07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md