16:17:29 26.04.2024
Stiri

Doi avocați de TOP din R. Moldova sunt într-un conflict deschis? Nagacevschi îl acuză pe Gribincea că ar fi „reformator” HRĂPĂREȚ

Social 17.01.2018 07:20 Vizualizări7127 Autor: Ziarul National
Doi avocați de TOP din R. Moldova sunt într-un conflict deschis? Nagacevschi îl acuză pe Gribincea că ar fi „reformator” HRĂPĂREȚ


Fostul deputat și avocat, Vitalie Nagacevschi, îl îndeamnă pe învățăcelul său, Vlad Gribincea, care de altfel i-ar fi și fin, să nu o mai facă pe „diplomatul” și să nu încerce să se bage în organele de conducere a avocaților din R. Moldova pentru a face „reforme”.

Potrivit lui Nagacevschi, avocatul Gribincea se baga permanent peste tot unde sunt bani și nu reușește mai nimic.

„De regulă, nu mă implic niciodată în discuțiile epistolare din rețea. Dar de această dată am hotărât să fac o excepție”, ar scrie Nagacevshi pe o rețea închisă, din care fac parte mai mulți avocați, conform bloggerului Eugen Luchianiuc.

„Vlad, excepția este special pentru tine. Vreau să-ți sugerez să te lași de tonul acesta cu iz de diplomat. Nu mai încerca să te bagi în organele de conducere ale avocaților cu declaratul scop de a face reforme în interesul avocaților. Tu deja te-ai manifestat ca un mare reformator, băgându-te peste tot unde sunt bani. Dar în loc de reforme benefice, tu ai adus haos și ambiguitate. Mai bine povestește colegilor cum ai promovat cu insistență schimbarea hărții judecătorești și la ce s-a ajuns! Povestește câți bani ai câștigat tu și câți bani am cheltuit noi, ca și contribuabili, pentru acoperirea costurilor reformei hărții judecătorești. Să nu uiți să te referi și la banii, care sunt cheltuiți de justițiabili pentru a achita transportul ca să ajungă la instanțele judecătorești, care, în loc să se apropie de oameni, s-au îndepărtat cu mult”, îi reproșează Nahacevschi finului său.

În continuare, acesta susține că Gribincea ar accepta orice numai să câștige:

– Cine merge la reforma judecătorească?

– Eu (Gribincea).

– Cine merge la reforma procuraturii?

– Eu (Gribincea).

– Cine merge la prevenirea corupției?

– Eu (Gribincea).

– Cine merge la combaterea corupției?

– Eu (Gribincea).

– Cine merge la reforma avocaturii?

– Eu (Gribincea).

Și așa mai departe.

Vlad, fie te focusezi pe un singur domeniu și devii un profesionist, fie te transformi în Gribincea și încerci să monopolizezi toate domeniile, unde se poate de făcut bani. Crede-mă că orice prosteală are un început și un sfârșit. Lipsa profesionalismului tău și scopurile meschine devin din ce în ce mai evidente. În locul tău aș închide gura și computerul. Dacă se va găsi cineva, care să evalueze toată „prestația” ta, atunci va fi foarte vesel”, ar mai fi scris Vitalie Nagacevschi.

Deocamdată, niciunul dintre cei doi nu au confirmat veridicitatea acestui mesaj, care ar fi fost plasat în rețeaua avocaților.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md