19:29:46 26.04.2024
Stiri

Kaufland, compania ce intenționează să deschidă supermarketuri la Chișinău, creşte salariile în România. Cât primește un angajat la această companie

Economie 19.12.2017 14:30 Vizualizări2661 Autor: Ziarul National
Kaufland, compania ce intenționează să deschidă supermarketuri la Chișinău, creşte salariile în România. Cât primește un angajat la această companie  Economica


Kaufland, cel mai mare angajator privat din România, anunţă că va creşte venitul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la 2.800 de roni brut pe lună (peste 12,2 mii de lei moldovenești - n.r.), sumă care include atât tichetele de masă, cât şi tichetele cadou oferite de Crăciun şi de Paşti. Această creştere salarială intră în vigoare de la 1 martie 2018, a anunţat astăzi compania, transmite economica.net.

Creșterile salariale au loc periodic în companie, iar venitul unui lucrător comercial poate depăşi suma de 6.500 de roni brut pe lună (peste 28,3 mii de lei moldovenești - n.r.), cu sporuri şi tichete de masă incluse, potrivit unui comunicat oficial al companiei.

„Ne dorim să fim mai mult decât un simplu angajator, să oferim susținere atât pe plan profesional, cât și personal, să creăm un mediu de lucru sănătos și productiv. Tocmai de aceea actualizăm periodic pachetele salariale și beneficiile pe care le oferim și încercăm să le adaptăm nevoilor reale pe care angajații noștri le au”, a declarat Marco Hössl, CEO la Kaufland România.

Ce beneficii primesc angajaţii Kaufland

Tichetele de masă încă din prima zi de lucru, asigurările voluntare de sănătate, ajutoarele în bani şi zilele libere plătite pentru diverse evenimente din viața angajatului, discounturile în cadrul programelor desfășurate cu parteneri agreați (servicii bancare, servicii turistice, servicii de relaxare și petrecere a timpului liber precum cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicați, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriție), mai multe zile de concediu de odihnă sunt doar câteva dintre beneficiile pe care Kaufland România le acordă salariaţilor.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1 250 de magazine în 7 țări și o rețea de 116 magazine în România.

Kaufland România este singura companie din industria de retail care a obținut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top în România, printr-o certificare internațională acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda.

De asemenea, începând cu anul 2014, compania se regăsește în top „100 cei mai doriți angajatori” din România, potrivit studiului „European Graduate Barometer” realizat de institutul Trendence din Germania.

Menționăm că această companie ar urma să deschidă primul supermarket în sectorul Ciocana al Chișinăului în anul 2018.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md