Aşa faci cel mai bun SUFLEU de conopidă. REŢETA incredibilă pe care puţină lume o ştie
În combinație cu brânza, smântâna și cașcavalul, conopida capătă un gust aparte. Așadar, nu e de mirare că tava de sufleu de conopidă se va termina în scurt timp.
Ingrediente:
2 conopide
3 ouă
400 g smântână
200 g șuncă presată de pui
300 g brânză telemea
10 g unt
Preparare:
Conopida se desface în buchețele mici, se spală și se pune la fiert într-un vas cu un praf de sare. După fierbere, se lasă la răcit. Conopida fiartă se așază ordonat într-o tavă pe care în prealabil ai dat-o cu unt.
Într-un vas se bat cele trei ouă și după se amestecă cu smântâna.
Se rade brânza, se tăie șunca presată de pui (sau orice se preferă în locul acesteia) în feliuțe mici / cubulețe și acestea se presară ordonat deasupra conopidei din tavă, după care smântâna se toarnă pe deasupra. Apoi se mai pune puțină brânză rasă pentru a se rumeni frumos la final.
Când cuptorul este încins introduci sufleul la foc potrivit, unde îl lași aproximativ 30 de minute.
Sursa: realitatea.net
Armele, munițiile și echipamentele militare confiscate în folosul statului, transmise Ministerului Apărării: „Decizia va asigura controlul și administrarea bunurilor militare pentru necesitățile apărării”
R. Moldova are un nou Ambasador în Confederația Elvețiană: Va reprezenta statul și la Oficiul ONU de la Geneva
Veste bună pentru exportatorii din R. Moldova: Liber pentru carnea proaspătă și înghețată din R. Moldova pe piața UE. Premierul Recean: „Vom continua să creăm oportunități de export în cea mai mare piață globală cu cei mai bogați consumatori”