23:16:47 03.05.2024
Stiri

FOTO Kremlinul „ÎL ÎNVIE” pe Putin cu poze VECHI! Au fost PUBLICATE DOVEZILE

Știri 13.03.2015 17:15 Vizualizări4191 Autor: Virginia Nica
FOTO Kremlinul „ÎL ÎNVIE” pe Putin cu poze VECHI! Au fost PUBLICATE DOVEZILE www.telegraph.co.uk


După ce zvonurile privind moartea liderului de la Kremlin s-au răspândit ca fulgerul, pe pagina oficială a președinției de la Moscova a fost publicat astăzi un comunicat privind întâlnirea lui Vladimir Putin cu președintele Curții Supreme ruse, ceea ce, potrivit jurnaliștilor, este un fals.

Presa ucraineană scrie astăzi că apariția în public a lui Putin este un fals organizat de Kremlin. Astfel, pagina oficială a președinției de la Moscova a publicat un comunicat privind întâlnirea lui Vladimir Putin cu președintele Curții Supreme ruse, Veaceslav Lebedev.

Totuși, jurnaliștii au depistat că poza afișată ca fiind făcută astăzi este de fapt una mai veche. Dovadă în acest sens este ceasul din biroul lui Putin despre care a vorbit cu doar două zile înainte cel care conduce Cecenia și apropiatul liderului rus, Ramzan Kadîrov.

„La despărțire, mi-au oferit un cadou prețios – ceasul, care stătea anterior pe masa de lucru a președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Sultan-Hadji mi-a spus că Putin i l-a dăruit lui Murat Zeazikov, ex-președintele Ingușetiei”, a scris Kadîrov pe 11 martie, pe o rețea de socializare.

Totuși, presa scrie că în pozele publicate astăzi pe site-ul Kremlinului se vede că pe masa de birou a lui Vladimir Putin încă este prezent acest ceas pe care Putin i l-ar fi oferit lui Zeazikov și a așa a ajuns la Kadîrov.

Amintim că, după ce contul de pe o rețea de socializare a premierului rus, Dmitri Medvedev, a fost spart și anunța că Vladimir Putin a murit, presa și-a adus aminte de faptul că acesta nu a mai ieșit în public de o săptămână și, astfel, tot mai multe voci vorbeau despre posibilitatea ca acesta să nu mai fie în viață.

Kremlinul a respins acest lucru.

Astăzi, presa germană a scris că Vladimir Putin ar fi fost în Elveția unde iubita sa, Alina Kabaeva, i-ar fi născut un fiu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md