08:12:16 05.05.2024
Stiri

Constantin Cheianu l-a atacat DUR pe Nicolae Dabija: „Este un ins înrăit, VENINOS, cinic, cu un apetit infinit pentru a bârfi”

Social 08.08.2017 18:00 Vizualizări2564 Autor: Ziarul National
Constantin Cheianu l-a atacat DUR pe Nicolae Dabija: „Este un ins înrăit, VENINOS, cinic, cu un apetit infinit pentru a bârfi” youtube


Jurnalistul Constantin Cheianu, realizatorul unei emisiuni TV, a lansat un atac dur la adresa scriitorului și academicianului Nicolae Dabija. Într-un editorial publicat pe jurnal.md, acesta spune că Dabija este „un ins înrăit, veninos, cinic, cu un apetit infinit pentru a bârfi, a murdări, a calomnia”.

Această reacție vine după ce Nicolae Dabija a declarat, dar fără a oferi nume, că fostul ministru al Culturii, regretatul Ion Ungureanu, ar fi fost „asasinat” și „a murit de inimă rea”, după ce ar fi fost atacat la postul de televiziune Jurnal TV, care aparține lui Victor Țopa.

„Când vrea (ori trebuie) să spună ceva rău despre o persoană, Dabija nu se rezumă doar la epitete, el devine un parşiv care pierde simţul şi măsura cuvintelor, a ceea ce spune, emiţând minciuni cumplite, apocaliptice. De pildă ajunge să spună că eu şi cu Val Butnaru „l-am asasinat pe Ion Ungureanu”, cum o să vedeţi în linkul de mai jos. Şi te întrebi ce motive ar avea omul să procedeze în halul acesta, nici eu, nici Val Butnaru nu i-am făcut vreun rău. Sau durerea pierderii lui Ion Ungureanu este atât de mare, încât omul ajunge să arunce în spaţiul public vorbe necugetate?...

Aşa se face că una din metodele preferate ale lui Dabija de a murdări oameni şi deci de a face bani este răscolitul mormintelor. Întotdeauna a practicat treaba asta şi întotdeauna cu destul profit. Iarna trecută nu apucase să îngheţe ţărâna pe mormântul lui Ion Ungureanu că Dabija a şi început s-o râme împreună cu o altă canalie notorie de la Uniunea Scriitorilor, Andrei Strâmbeanu, atacându-ne pe mine şi pe Val Butnaru. Iar zilele acestea, la vreo opt luni de la trista dispariţie a lui Ion Ungureanu, Dabija mai dă o dată cu târnăcopul în mormântul lui. Cu acelaşi scop, de a-i folosi numele pentru a ne denigra. Şi fiţi siguri că omul o să mai întoarcă cadavrul lui Ungureanu pe o parte şi pe alta atâta timp cât numele acestuia o să-i aducă dividende. Ori o să-l spele de nişte păcate”, i-a răspuns Cheianu lui Dabija.

Deocamdată, Nicolae Dabija nu a venit cu o reacție la editorialul publicat de Cheianu.


Stiri relevante
02.05.2024 09:29 786 Joia Mare: Tradiții

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md