19:55:56 26.04.2024
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Coptură din sfeclă roșie cu ciocolată

Social 06.06.2015 16:26 Vizualizări1171 Autor: Ziarul National


Rețeta Tamarei Șchiopu // Coptură din sfeclă roșie cu ciocolată sursa: google.ro

Ingrediente

  • 500 de grame de sfeclă roșie fiartă și rasă mărunt
  • 100 de grame de unt
  • 200 de grame de ciocolată neagră
  • o linguriță extract de vanilie
  • 250 de grame de zahăr
  • trei ouă
  • 100 de grame de făină
  • 25 de grame de cacao

      1.Cuptorul se încălzește până la 160 de grade C.

      2.Sfecla se pune într-o sită să se scurgă excesul de lichid.

      3.Într-un robot de bucătărie se mestecă untul, ciocolata și sfecla roșie. Ciocolata și untul se vor topi pe parcurs.

      4.Zahărul se zbate cu ouăle, apoi se amestecă atent cu mixul de sfeclă, unt și ciocolată.

      5.Se adaugă făina și cacao, să se formeze un aluat uniform.

      6.Aluatul se toarnă într-o tavă adâncă de copt, tapetată cu pergament de bucătărie și se coace 30-35 de minute.

      7.Se lasă să se răcească, se presară cu zahăr pudră, apoi se taie în formă de romb.

      8.Sunt servite prăjiturile reci, pot fi păstrate la frigider 3-4 zile.


  • Top stiri

    Parteneri
    Descoperă
    Punct de vedere NAȚIONAL
    26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

    22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

    20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

    Promo
    Abonament
    Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
    Recomandat
    Sondaj
    Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
    Prietenii noștri

    Widget cu noutăți la tine pe site

    Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

    Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md