11:07:54 19.03.2024
Stiri

VIDEO Povestea celei mai GRASE femei din R. Moldova: A SLĂBIT 40 de kilograme într-o lună

Social 14.06.2017 11:30 Vizualizări6761 Autor: Ziarul National


Cea mai grea femeie din R. Moldova a revenit acasă de la spital, fericită, plină de viaţă şi cu planuri mari pentru viitor. După aproape o lună de tratament, Svetlana Mârzac din satul Cotiujenii Mari, raionul Şoldăneşti, a slăbit 40 de kg. Femeia, care cântăreşte astăzi 213 kg, vrea să slăbească şi în continuare până va ajunge la 80 de kilograme.

Toată viaţa, Svetlana Mârzac a luptat cu kilogramele în plus. Femeia de 49 de ani a declarat pentru "Impuls TV" că niciodată nu a fost suplă, iar problemele cu greutatea le-ar fi moştenit de la părinţi. Controlul definitiv asupra greutăţii sale corporale l-a pierdut acum 15 ani.

Internarea în spital a fost binevenită, spune femeia. Acolo, pacienta a urmat o dietă specială şi a făcut mai multă mişcare decât era obişnuită. Astfel, în timp record, Svetlana a ajuns să dea jos peste 40 de kg. Acasă, ea nu uită de recomandările medicilor şi încearcă să respecte toate prescripţiile medicale.

După recentul tratament de la spitalul republican din capitală, Svetlana spune că se simte mai uşoară. Ar face mai multă mişcare, dar are probleme de sănătate la picioare şi este nevoită să facă pauze după fiecare efort. În pofida acestor dificultăţi, Svetlana se străduieşte să fie de folos în gospodărie. Ea face ordine prin casă, coace pâine şi chiar face dulceaţă pentru iarnă. În toate treburile casnice o ajută soţul.

Anume dragostea soţului şi a fiicei lor, care este stabilită cu traiul în Rusia, a ajutat-o pe Svetlana să vrea să slăbească.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

15.03.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Raportul lui Dorin R...

11.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cât de naivă e „șefa...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md