22:27:00 05.05.2024
Stiri

Mesajul EMOȚIONANT al Nataliei Barbu despre decesul mamei sale: „Aştepta să se facă din nou bine. Să cânte”

Social 19.05.2015 10:58 Vizualizări6303 Autor: Daniela Hadei
Mesajul EMOȚIONANT al Nataliei Barbu despre decesul mamei sale: „Aştepta să se facă din nou bine. Să cânte” youtube.com


Natalia Barbu, fiica regretatei interprete Ana Barbu, care s-a stins subit ieri din viață, a publicat aseară un mesaj sfâșietor pe un site de socializare unde spune că mama sa își făcea mari planuri de viitor și că abia aştepta să se facă bine ca să între în studio, pentru a înregistra piese noi.

„Omul vine în această viaţă cu o misiune. Vine să trăiască întru bucuria celui care ne trimite pe acest pământ, dar şi pentru a aduce iubire oamenilor dragi. Artistul care vine şi cu un dar de la Dumnezeu încearcă să-l împartă lumii întru bucuria tuturor. În dimineaţa zilei de 18 mai, când se trec florile de liliac şi mirosul său se stinge, s-a stins din viaţă mămică mea iubită, Ana Barbu. Deşi i-a fost scurtă viaţa, a trăit-o din plin. A fost artista care nu s-a scutit şi a lucrat intens, ca să ofere cât mai multe bucurii oamenilor prin muzică sa. Speranţa zilei de mâine a fost mereu în sufletul său. Şi-a făcut planuri fără să recunoască boala incurabilă. Abia aştepta să se facă bine ca să intre în studio, pentru a înregistra piese noi. Le avea şi spera să le dăruiască lumii. Ştia să trăiască ziua de azi, îşi amintea cu bucurie ziua de ieri şi privea cu speranţă spre mâine. Ana Barbu a fost o artistă complexă. Şi-a lăsat amprenta în mai multe genuri muzicale. O voce de mare calibru – o artistă de nepreţuit pentru muzica populară. O mare doamnă a cântecului românesc. Iar „Florile de liliac” ne vor aminti în fiecare primăvară de Ana Barbu – nu doar o artistă de excepţie, dar şi o femeie care era doar zâmbet, frumuseţe şi eleganță. Prefera să rămână departe de zarva şi goliciunea lumii. Se bucura de cele fireşti. Iubea oamenii şi fără cântec nu-şi imagina că ar putea trăi. Aştepta cu înfrigurare fiecare clipă pentru a urca în scenă. Aştepta să se facă din nou bine. Să cânte. Pentru oameni. Pentru că-i iubea. În asta a fost esenţa Anei Barbu. Discretă în viaţă. La fel de discret a preferat să meargă pe ultimul sau drum”, a scris Natalia Barbu.

Corpul neînsufleţit al interpretei va fi depus în această seară, de la ora 18.00, la Biserica „Sfânta Teodora de la Sihla”. Mâine-dimineaţă, de la 9.00 la 11.00, vă puteţi lua rămas bun de la Ana Barbu la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”, iar apoi procesiunea funerară va porni spre cimitirul din Stăuceni unde Ana Barbu îşi va avea locul de veci, „aşa cum îşi dorise mămica”, a notat Natalia Barbu.

„În aceste clipe grele pentru noi, rugămintea este să fiţi înţelegători şi să ne respectaţi intimitatea”, a conchis Natalia Barbu.

Mama Nataliei Barbu, cunoscuta interpretă de muzică populară și ușoară, Ana Barbu, a decedat ieri-dimineață, fiind răpusă de o boală incurabilă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md