19:49:36 06.05.2024
Stiri

OPINIE // Industria muzicală din R. Moldovan a CRĂPAT în două

Monden 17.05.2015 15:04 Vizualizări1399 Autor: Daniela Hadei
OPINIE // Industria muzicală din R. Moldovan a CRĂPAT în două bucurestifm.ro
Imagine simbol


Producătorul din R. Moldova, Iurie Badicu, consideră că industria muzicală din țara noastră „a crăpat în două” și se arată indignat de acest fapt.

„Este vorba de industria muzicală. O avem pe cea pe care o merităm. Aşa se aşază lucrurile, că ne plac unii artişti, dar îi promovăm pe alţii, le facem complimente de gratitudine unora, dar în căşti, în urechi, sună alţii… Situaţie asemănătoare cu cea a conducătorilor şi a politicienilor: ni-i dorim, imaginar, pe unii, dar îi avem, în Parlament, pe alţii”, spune Iurie Badicu, într-un mesaj public postat pe un site de socializare.

Producătorul a mai menționat că „o industrie există simultan cu relaţia cerere-ofertă, dependentă de faza de dezvoltare, diferită de la ţară la ţară”.

„Având o comunicare, aproape zilnică, cu exponenții cererii, dar și cu cei ai ofertelor industriei muzicale, am remarcat un lucru rău care, pentru noi, poate fi unul bun! A crăpat în două industria muzicală moldovenească! De câteva luni sau poate deja de un an în urmă. Vorba e, că deşi erau trei segmente distinse, graniţa dintre aceste segmente, a devenit mult mai evidentă. Poate şi din motivul că au apărut oameni noi în industrie, dar poate că cei mai experimentaţi au sesizat necesitatea delimitării ofertelor muzicale”, precizează Badicu.

„În final, trenul industriei muzicale veritabile întârzie! Curajul şi speranţa mai rămân, văzând, că în ultimul timp, câţiva oameni din domeniu, când separat, când împreună, împing insistent şi romantic trenul industriei din punctul zero! Avante!”, și-a încheiat Iurie Badicu mesajul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md